13 Ağustos 2008 Çarşamba

Zamanın Ünlü Frp Oyunu Artık Browserda


Bir oyun vardır ki yıllarca oynanır, adından hep bahsedilir ve arkadaşlara anlatılır. Hangi oyundan mı bahsediyorum? Tabi ki Heroes of Might and Magic. Frp sevenlerin bir zamanlar bir numaralı oyunuydu Heroes. Sabahlara kadar oynanılan bu oyunu artık online olarak oynayabiliyoruz. Hem de browserımızdan. Adında ufak bir değişiklik yapılmış ve Heroes of War and Money olmuş.

Oyunu ilk bulduğumda hemen oynamaya başladım elbette. Birkaç level aldıktan sonra bir de baktım ki neredeyse sabah olmuş :) Benden tavsiye Heroes'a hemen üye olun arkadaşlar, eminim siz de çok beğeneceksiniz.

12 Ağustos 2008 Salı

Günün En İyi Videosu

Hergün internette günün en iyi videosunu merak etmemize artık gerek kalmadı. Bunu bizim için bulan ve günün videosunu izleyebileceğimiz todaysbigthing sitesinde hergün bir video gösteriliyor. Mesela 28 temmuz videosu:

11 Ağustos 2008 Pazartesi

Youtube izlemek için 2 site

1 - youtubeserbest
2 - emrahtube

Yukarıdaki siteler birer proxy sitesi. Bu 2 siteden direk olarak youtube'u evden veya işyerinden izleyebiliriz. Ayrıca emrahtube sitesinden proxy'ye takılan diger açılmayan siteleri de açabiliriz.

1 Ağustos 2008 Cuma

Web Üzerinden Müzik Dinleyebileceğimiz En Hızlı Site


Evet arkadaşlar iddaa ediyorum bu siteden hızlı müzik dinleyebileceğiniz bir başka site yoktur. İster Türkçe ister diğer dillerde bütün müzik parçalarını da bulabiliriz bu sitede. Mix Turtle bize web teknolojisinin ne kadar ileri gittiğini de gösteriyor. Anında bulunan arama sonuçlarından istediğimiz parçaları saniyesinde dinleyebiliyoruz. Sitede sağ tıklama yaptığımızda önceden dinlediğimiz parçaların bir listesini de görebiliyoruz ve bunlardan birine tıklayarak yine anında dinleyebiliyoruz. Bol müzikli günler...