26 Şubat 2011 Cumartesi

Dünya Bu Oyunu Oynuyor: Erepublik

E-cumhuriyet olarak dilimize çevirebileceğimiz bu ünlü oyunu bilmeyenler varsa hemen ülkemizi desteklemek için üye olun derim. Çünkü bu aralar bir işgal ile karşı karşıya bulunuyoruz ve ülkemizi kurtarmak için bir kurtuluş savaşı başlamak üzere. Hatta başladı ve "bunun bir parçası da ben olmalıyım" diyerek bu güzel oyuna girebilirsiniz.

19 Şubat 2011 Cumartesi

Kampçılar İçin Ateşsiz Portatif Ocak

Bildiğiniz gibi ara sıra yazılarımda ilginç tasarımlardan bahsediyorum. Bu sefer de kamp yapmayı sevenlerin beğenebileceği bir ocağa rastladım web gezegeninde gezinirken.



Hangi Yabancı Diziyi İzlemeye Başlasam?

Hayranı olduğumuz dizilerin sona ermesinin hemen ardından yeni bir dizi arayışı başlıyor. Çünkü daha yeni bitirdiğimiz dizinin tüm sezonlarını 2-3 günde izlemiş ve bundan büyük keyif almış oluyoruz.

Prison Break, Lost, Heroes bunlara güzel birer örnek derken Dexter, How I Met Your Mother ve Mad Men fırtınası geçti. Sonra birden Pacific ve ardından Spartacus ve The Walking Dead diyebiliriz. Arada ise pekçok dizi izledik ve hala devam edenleri de takip ediyoruz elbette.

Fakat gözden kaçırılan ve ülkemizde pek rağbet görmeyen birkaç mukemmel dizi daha var. "Hemen bugün oturup izlemeye başlayabileceğim bir dizi" diyebileceğimiz 3 önerim var sizlere...

15 Şubat 2011 Salı

En Güzel Yol Fotoğraflarından...

Yol fotoğrafçılığı, fotoğraf sektörünün en keyifli dallarından biri olarak bilinir. İnternette bu konu hakkında küçük bir gezi gerçektende eğlenceli olabiliyor. Dünyanın güzelliklerine kısa bir yolculuğa çıkıyorsunuz sanki. Bu yolculukta bulduğum birkaç siteyi gelin beraber gezelim...

İlk Olarak... Aşağıdaki gibi yol fotoğraflarından inanılmaz örnekleri creativefan sitesinin bu güzel yazısında bulabiliriz.


13 Şubat 2011 Pazar

20 Yaratıcı Billboard Reklamı

Artık her yerde ilginç reklamlar görmemiz mümkün. Billboardlar da reklam sektörü için önemli bir noktaya geldi. Yaratıcı ve akıllıca tasarlanmış billboarlar ise diğerlerine göre daha fazla ilgi çekiyor. Bunlara 20 tane örnek toparladım:

Apple reklamına küçük bir ek ile boya reklamı ortaya çıkmış