20 Eylül 2007 Perşembe

Prison break 3. sezon başladı

Michael Scofield ve abisi Lincoln'ın maceraları yeniden başladı! Uzun zamandır merakla beklediğim ve en sevdiğim yabancı dizi olan PB'in yeni sezon ilk bölümü 17 Eylül'de yayınlandı.

Yeni sezona geçmeden önce 2. sezon finalini bir hatırlayalım. Yağmurlu bir Panama gecesinde hem Scofield hem de Mahone'u bir hapishaneye atıyorlar ve Scofield'in içerdeki 30sn. kadar yürüyüşüyle sezon sona eriyor. Kafalarda birçok senaryo yazılıyor, arkadaşlar arasında tartışmalar oluyor ama yeni sezon nasıl başlayacak kimse bilemiyordu. Benim tahminim Michael ve Mahone'un bu hapishaneden yakın zamanda kurtulup birbirlerini yeniden yemeye başalayacakları şeklindeydi. Böyle olup olmayacağını yeni sezonda görücektik. Michael, Sarah, Lincoln ve LJ acaba bir araya gelebilecek miydi?


3. sezonda kardeşler arasında roller değişmiş. Bu sefer Michael içerde Linc dışarıda. Ama burası bildiğimiz hapishanelere hiç benzemiyor. Bunu 2. sezon sonunda da görmüştük fakat nasıl bir yer olduğu tam anlaşılmamıştı. Beterin beteri varmış dedirten bu hapishanede Michael, Mahone haricinde birkaç tanıdık yüze daha rastlıyor. Linc ise dışarıda Michael'ı oradan çıkarmak için çabalıyor. Yine baştan sona heyecanlı geçen bir bölüm ve görkemli bir sezon başlangıcı. Özlemişiz Michael Scofield'i :)

Sezonun ilk bölümünden güzel bir replik ile yazımı bitirmek istiyorum...
Linc hapishaneye Michael'ı görmeye gitmiştir:
Linc: Feel like I'm on the wrong side. (Yanlış taraftaymışım gibi hissediyorum)
Michael: You're on the right side. (Doğru taraftasın)
Linc: You're not. (Sen değilsin)
Michael: Gonna break me out? (Beni kaçıracak mısın?)
Linc: Too tiring. All that running. (Çok yorucu. Bütün o koşuşturmalar.)
...

ve 2.bölüm tanıtım videosu

Haftaya görüşmek üzere...

PBaddict

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder