4 Nisan 2010 Pazar

Biraz da Nette Sörf Yapalım

Birkaç gündür web'de dolaşırken rastgeldiğim yararlı siteleri bir kenara not aldım. Öyle uzun bir listem yok bu sefer sadece 6 site var. Ancak her biri favorilere eklenebilecek nitelikte.

İki adet en popüler bedava bilgisayar programı listeleyen sitenin yanında, yabancı müzik dinleyebileceğimiz, dünyanın heryerinde saatin kaç olduğuna bakabileceğimiz, değişik fontları bulabileceğimiz ve ilginç bir fotoğraf çalışmasını görebileceğimiz siteler şunlar...

Bestfreesoftwarelist - Tek sayfada son zamanların en popüler bedava bilgisayar programlarının listelendiği bir site. Kategorilere ayrılmış yapı kullanıcıya bir hayli yardımcı oluyor.

Filtermusic - Dünya radyolarından sadece iki tıkla müzik dinleyin. Sitenin sol kısmından sevdiğiniz tarzı, sağ kısmından da bu tarza göre çıkan radyoların listesinden herhangi birinde 'play'e tıklamamız yeterli.

FileHippo - Son zamanların en popüler 10 bedava bilgisayar programını bulabileceğimiz yararlı bir liste.

Timezonemap - Dünyanın heryerinde saatin kaç olduğunu bu sitedeki interaktif haritada sadece mouse'u dolaştırarak öğrenebiliriz.

Toxel Trick Photography - Albüm kapaklarını kullanarak yapılmış ilginç fotoğrafların bir araya getirildiği değişik bir sayfa. En iyisi John Travolta'nın mavi kazaklı albümünün kullanıldığı fotoğraf olmuş bence.

Typenow - Değişik font arayanlara müzik grupları, film, oyun ve birçok değişik fontu bulabileceğimiz sitede James Bond, Metallica, Godfather, Godzilla veya Counterstrike fontları ilk ilgimi çekenler oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder