19 Şubat 2011 Cumartesi

Hangi Yabancı Diziyi İzlemeye Başlasam?

Hayranı olduğumuz dizilerin sona ermesinin hemen ardından yeni bir dizi arayışı başlıyor. Çünkü daha yeni bitirdiğimiz dizinin tüm sezonlarını 2-3 günde izlemiş ve bundan büyük keyif almış oluyoruz.

Prison Break, Lost, Heroes bunlara güzel birer örnek derken Dexter, How I Met Your Mother ve Mad Men fırtınası geçti. Sonra birden Pacific ve ardından Spartacus ve The Walking Dead diyebiliriz. Arada ise pekçok dizi izledik ve hala devam edenleri de takip ediyoruz elbette.

Fakat gözden kaçırılan ve ülkemizde pek rağbet görmeyen birkaç mukemmel dizi daha var. "Hemen bugün oturup izlemeye başlayabileceğim bir dizi" diyebileceğimiz 3 önerim var sizlere...



Breaking Bad
Bir çılgınlıktır aldı başını gidiyor bu dizide. AMC'nin 2010 golden globe ödüllü dizisi şöyle başlıyor: "Doktor, hasta olduğunuzu ve yaşamak için iki seneniz kaldığını söyledi... Ne yapardınız?". Bu diziyi izleyip de kötü yorum yapan bilmiyorum.




Boardwalk Empire
Sopranos dizisinin ardından çekilmeye başlayan bu dizi için inanılmaz paralar harcandı. Martin Scorsese'in çektiği ilk bölüm için bile 18 milyon dolar harcandığı söyleniyor. HBO'nun bu hit dizisini düşünmeden izlemeye başlayabiliriz.



Community
Bir de komedi türünde bir önerim olucak. Ülkemizde çok az bilinen fakat gerçektende komit bir dizi Community. 2009 Yılında NBC tarafından gösterimi başlayan dizide bol kahkaha bizleri bekliyor.



Herkese iyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder