18 Aralık 2011 Pazar

En İyi Futbol Tahmin Siteleri

Futbol süprizlerle dolu bir oyun. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerek. Zaten çok fazla sevilmesinin en başında gelen neden de bu. Ligin son sırasındaki takım bazen lig liderini deplasmanda yenebiliyor. İlginç bir oyun gerçekten. Bu yüzden tahmin yapmak oldukça zor. Bütün maçları doğru tahmin etmenin imkanı yok elbette ancak yüksek bir yüzde tutturulabilir.


Maçlar üzerine kendi analizlerimizi de yapabiliriz ancak bazı tahmin siteleri bu işi bizim için daha da kolaylaştırıyor. İstatistikler, kullanıcı tahminleri, profesyonel analizleri ve bilgisayar tahminleri ile yapılan sağlam tahminlere ulaşabilir ve bunları kendi filtremizden geçirdikten sonra tahminlerimizi oluşturabiliriz. Tahminlerinizde sizlere yardımcı olacak 7 adet çok yararlı siteyi biraz gezelim...

Betstudy: Yaklaşan maçların hepsini birer birer detaylı olarak inceleme altına alan sitede maçın nasıl sonuçlanabileceğine dair yüzdesel görsel istatistikler verilmekte.



Windrawwin: Bugün ve yarın oynanacak tüm maçlar için tahminlerini yayınlayan sitede olasılık olarak maçın sonucunun nasıl biteceği de belirtiliyor.



Castrolfootball: İngiltere premier lig tahminlerini kaliteli bir görsel ile yayınlayan sitedeki bilgiler bu ligdeki maçların sonuçları hakkında bize yararlı bilgiler veriyor.



Soccerstat.net: Günün tüm önemli maçlarının az öncesinde tahminlerin yayınlandığı siteye üye olarak kendinizi de deneyebilirsiniz. Yapılan tüm tahminleri takip edebilir ve kendi tahminleriniz ile istatistiklere yorum yapabilirsiniz.



Predictawin: Bu haftaki tüm lig maçlarının tahminlerini yayınlayan avrupa futboluna yönelik bir site. Her maç için tahminleri gösteren sitede aynı zamanda detaylı istatistiklere de ulaşılabiliyor.



Soccervista: Tüm incelediğim siteler arasında konuya direk olarak giren ve tahminlerini direk olarak bildiren başarılı bir site.



Goldenbet: Günlük maç tahminlerini ve kendi istatistiklerini yayınlayan sitede tahminlerin risk oranlarının belirtilmesi gayet yararlı olmuş.

3 yorum:

  1. goldenbet gerçkten süper işte aradığım buydu çok sağolasın emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. gerçekten iyiler elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Güzel derleme olmuş, Elinize sağlık. yukarıdaki sitelerden derlemelerin de yer aldığı günlük tahminleri sunduğumuz sitemizi de bu listeye eklemenizi öneririz. Malum herkes ingilizce bilmiyor. Herkese bol şans. www.bankoiddiayorumlar.com

    YanıtlaSil