21 Nisan 2012 Cumartesi

10 Orjinal Yatak Tasarımı

Keyfine düşkün arkadaşlar için biraz da yatak tasarımlarına göz atalım. Farklı şekillerde dizayn edilmiş bir yatakta uyumak gerçekten de güzel olabilir. O zaman güzel bir yatak ile bu ilginç koleksiyona başlayalım. Kitap şeklinde bu yatağın iki tarafında hem biz hem çocuğumuz rahat rahat uyuyabiliyor.


Bilim kurgu filmi sevenler için uzay gemisi şeklindeki yatak tasarımı ince detaylar düşünülerek yapılmış. Arka kısımdaki ışıklar da gece lambası görevini görüyor.



Normal bir koltuk gibi görünen bu tasarım ise açıldığı zaman bir ranza oluyor ve misafirlerimizi konuk etmek için mükemmel bir seçim olarak görünüyor.


Yuvarlak biçimli yatakları sevenlere sapsarı bir tasarım. Vişne rengi ile karışması sanki reçel damlamış görüntüsünü alarak farklı bir görüntü oluşturmuş.


Çikolata olmadan olur mu hiç. Bu yatak da çikolatadan esinlenerek tasarlanmış.


Bir başka yuvarlak tasarım. Şık ve sade.


Eski bir mercedes ile güzel bir yatağımız olabilir. Aşağıdaki yatak da gayet başarılı.


Facebook yatağı son zamanların en moda tasarımlarından. Yatak başındaki bilgisayar ile sabah kalkar kalmaz facebook hesabımıza bakabiliriz.



Çocuklar için eğlenceli bir ranza tasarımı.


Ve benim favorim. Muhteşem bir tasarım. Yatak dediğin rahat bir uykuyu hatırlatmalı. İşte bu tasarıma bakınca da ilk akla gelen güzel ve rahat bir uyku.


Farklı tasarımlar hayatımızı etkiliyor. Bende bu tasarımları web gezegeninde araştırmaya devam edeceğim. Herkese iyi tatiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder