1 Ağustos 2007 Çarşamba

Agloco ödemeleri hakkında merak edilen soruların cevapları

Agloco ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve nasıl yapılacağı tüm üyeler tarafından merak edilmekte. Bu konuda agloco sitesinde yapılan açıklamalar olayı net hale getirmiş durumda. Herkes tarafından bilenen en önemli ayrıntı şirketin karını kullanıcılarıyla paylaşacak olması. Tabi bu paylaşımdan önce şirketin kar etmesi gerekiyor ki bizlerle paylaşabilsin. Şirket kendi harcamalarını çıkardıktan sonra bu karı kullanıcılara dağıtıcak. Bunu da en kısa zamanda yapacak gibi görünüyorlar. Üye sayısı ne kadar çok olursa şirket o kadar çok kar edecek ve tabi her üye de bir o kadar kazanç sağlayacak. Buraya tıklayarak agloco'ya üye olabilir, sizde kazanç sistemi ortaklığına katılabilirsiniz.

Üye olduk ve viewbar kullanmaya başladık, hatta arkadaşlarımız da üye oldu ve sisteme ortak oldu, peki şimdi ödemelerimizi nasıl alacağız? Sistemin en merak edilen sorularından biri olan bu sorunun cevabı basit aslında. Ödeme planı yapıldıktan sonra şirket bizden ödeme detaylarımızı isteyecek. Ödemeler 3 şekilde alınabilecek: çekle, direk hesaba depozit ile ve paypal ile. Eğer paypal kullanmıyorsanız hesaba depozit yöntemi ile de ödemenizi hemen alabilirsiniz.

Diyelim sisteme üye oldunuz ve kullanıyorsunuz, peki toplam kullanma saatim nakite nasıl çevirilecek? Bunun hesabı şirketin karının toplam kullanım saatine bölünmesiyle yapılıyor. Örneğin kar 100bin dolar ve toplam kullanım saati 1milyon saatse, saat başına 0,10 dolar her üyeye verilir. Eğer bir ayda toplam 500 saat yaptıysak 50dolar hesabımıza gelir. Kısacası bu sistemde kaybedilecek hiçbir şey yok. Tam tersine bir şirketin ortaklarından biri olup, kar üzerinden pay alıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder