6 Mart 2008 Perşembe

Yabancı Müzik Sevenler İçin İnternet Radyoları

İnternet üzerinden yayın yapan radyolar gün geçtikçe artmakta. Çoğu radyoyu kendi sitelerindeki listelerinden canlı yayın linklerinden dinleyebiliyorsunuz. Bazı siteler de tüm bu rayoları bir araya getiriyor ve sonuç olarak çok yararlı bir site ortaya çıkıyor.


En çok dinlenen radyoların yanı sıra artık önemli olan bu radyoların hangi tarz müzik yayını yaptıkları. Eğer yabancı müzik dinlemek istiyorsanız live365 sitesi sizin için çok iyi bir kaynak olucaktır. Bu sitede önerilen günlük radyo istasyonlarını dinlemenizi tavsiye ederim.

Kategorilere göre listelenen radyo istasyonlarından birini seçtiğiniz zaman o radyoda şu anda hangi parçanın çaldığını görebilirsiniz. Burada 'play' ikonuna bastığınızda web görüntüleyicinizden radyonuzu dinlemeye başlayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Blogunuz çok güzel ve başarılı tebrik ederim.Yazılarınızı sürekli takip ediyorum.Şimdi izin verirseniz dikkatinizi insani bir göreve çekmek istiyorum.
    Gelin blogunuza bir kampanya ekleyelim.

    Dünyada her 3 saniyede bir insan ölüyor açlıktan ve bunların büyük çoğunluğu henüz çocuk.Artık onlar için bir kampanya var!Tamamen ücretsiz!

    Sizde bu kampanyayı yayınlayarak hem ziyaretçilerinizi arttırın hemde faydalı işlerinize önemli bir halka ekleyin.

    Bu kampanya nedir?

    Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin.

    Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor. Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz.İşte bu kadar kolay!

    Nasıl yayınlayacaksınız?

    Sitenin linkini aşagıda yazdığım bloglarımdan edinebilirsiniz ya da kolaylık olması için
    cagdasdrama@gmail.com adresimden gereken HTML dosyasını gönderebilirim.Bir mail atmanız yeterli.

    Not: Kampanyayı yayınlayan siteleri kendi blogum da Onuncuköy asiller listesi adı altında yayınlamaktayım.

    Cem Akkılıç

    Kampanya detayları için;

    Cem Akkılıç

    http://cakkilic.blogspot.com/

    http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/03/alik-kampanyasi.html

    YanıtlaSil