3 Haziran 2009 Çarşamba

Torrent Kullananlara İki Site

Bildiğimiz birçok değişik torrent sitesi var. Üyelikle olanlar var olmayanlar var. Üyelik gerektirmeyenlerden en çok kullanılanlar mininova ve isohunt diyebiliriz. Daha doğrusu en eskileri oldukları için artık alışkanlıktan bu siteler kullanılmakta.

Ben de bu alışkanlığa sahibim ve diğer siteleri görmezden geliyorum. Yalnız son dönemlerde bir iki siteyi en çok kullanılanlar kısmına sonunda ekledim ve sık sık ziyaret etmeye başladım.

İlk olarak sizlere superfundo'yu tavsiye edeceğim. Hergün çıkan torrentleri sahibine göre kategori yapmasının yanında bir üst kategori daha oluşturulmuş. Bu üst kategorilerde bir nevi torrent kalitesine göre ayrılmış diyebiliriz. Aradığımızı çok kısa sürede bulabilmemiz de sitenin bir başka güzel yönü. Site televizyon dizilerinden çok film üzerine torrentleri içeriyor.

Televizyon dizisi torrentlerinin ise hepsini bir yerde bulabiliriz. Çoğu torrent versiyonunda eztv adını görüyorsunuzdur. Eztv aslında dizi torrentlerini çıkartan bir grup ve çok kullanışlı bir siteleri var. Hergün yayınlanan torrentleri eztv adresinde bulabilir ve tek tıkla indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder