27 Temmuz 2011 Çarşamba

İzlenebilecek 10 Değişik Yabancı Dizi

Favori birçok dizinin ardından bu sıralar değişik bir diziyi takip etmeye başlamak istiyorsanız sizlere pek fazla konuşulmamış birkaç tavsiye verebilirim. Game of Thrones'u kesin ve kesin izlemelisiniz onu ayrı tutuyorum ve listeye başlıyorum.


The Event: İlk sezonu yayınlanan bu heyecanlı dizinin geleceği parlak gibi görünüyor. Olayların gelişimi ve anlatım tarzı ile akılcılığı sağlayan dizi ekibine başarılı oyunculuk da eklenince güzel bir yapım ortaya cıkmış.



Nikita: Heyecanlı dizi sevenlerin beğeneceği bir tarz ve isminden de anlaşılacağı gibi gizli ajan Nikita'nın maceralarının anlatıldığı bir dizi.



Hawaii Five-0: Eski bir dizinin yeni versiyonu. Heyecan üst seviyede. Sıkılmadan izlenebilecek türden bir dizi.



Caprica: Battlestar Galactica hayranları bu diziyi mutlaka izlemeli. Cylonların nasıl ortaya çıktığının hikayesinin anlatıldığı başarılı bir yapım.



Glee: Müzikal sevenlere müthiş bir dizi film. Daha çok gençlere yönelik bir yapım olsa da Glee her yaştan izleyiciye hitap ediyor.



The Walking Dead: Korku, Gerilim tarzındaki sadece 6 bölümlük dizide bildiğimiz yaşayan ölüler konusu bu sefer biraz daha detaylı ve kaliteli anlatılıyor. Hala izlemediyseniz bu diziyi kaçırmayın derim.


Cougar Town

 Modern Family 

 Human Target 

 ...ve son olarak The Good Wife 

1 yorum: