5 Eylül 2012 Çarşamba

Eylül Ayında Neler Alınabilir?

Yaz ayları biterken havalar da giderek soğumaya başladı. Yağmurlu ve soğuk günler çok yakında geleceğe benziyor. Sezon değişimi ile birlikte alışveriş düzeni de tamamen değişiyor. Eylül ayında bazı ürünlerin fiyatları daha avantajlı olabiliyor.


Yazın sona erdiği, okulların başladığı, tatilin bittiği, çalışma temposunun iyice artmaya başlayacağı sonbaharın ilk ayı olan Eylül ayında satın alma açısından karlı olabilecek ürünlerden bazılarına bir göz atalım.


- Araba: Şirketler gelecek yılın modellerini bu aylar içerisinde piyasaya sürmeye başlaması ile bir önceki yılın modellerini bitirmeyi isterler. En son model arabamız olsun istemiyorsak eğer bu ay içerisinde iyi bir anlaşma fırsatı bulabiliriz.


- Uçak Bileti: Kurban bayramı için uçak bileti almakta geç kalmış olsak da Eylül ayı içerisinde yılbaşı ve bir sonraki sene için çok iyi fiyatlarda uçak biletleri alabiliriz.


- iPhone: Bu ay iPhone'un 5 modeli çıktıktan sonra diğer modellerin fiyatlarının düşmesi ile iPhone 4s sahibi olunabilir. 4s de bana pahalı gelir diyorsanız 4 veya 3s modelini bile alabilirsiniz. Sonuç olarak hepsinin işletim sistemi aynı ancak hızları farklı.


- Güneş Gözlüğü: Aslında tüm yaz eşyaları diyebiliriz. Fakat özellikle güneş gözlüklerinde iyi indirimler bulabiliriz. Mayo, bermuda veya sandalet fiyatları da bir hayli indirime girecektir.


- Okul Eşyaları: Çoğunlukla Ağustos ayında okul alışverişi bitiriyor. Fakat Eylül ayına kadar almadığımız bazı okul eşyalarımız varsa bunları indirimli bulabiliyoruz. Okulların açılmasına yakın zamanlarda şirketler ellerinde kalan malzemeler için cazip kampanyalar başlatabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder