2 Ağustos 2007 Perşembe

En hızlı canlı maç sonucu veren siteler

Web üzerinde canlı maç sonuçlarını takip edebileceğimiz pekçok site bulunuyor. Çoğu sitenin güncelleme zamanları birbirine çok yakın. Bunlardan ön plana çıkan sitelere bi göz atalım. Önce yabancı sitelerle başlayalım:

Soccerstand: En hızlı güncellenen, sonuçları en çabuk veren site olarak ön plana çıkıyor. Futbol, tenis, basketbol, buz hokeyi, at yarışı, formula1, golf ve hentbol sonuçlarını bu siteden takip edebilirsiniz. Tek dezavantajı iddaa numaralarının olmayışı. Eğer oynadığınız maçları biliyorsanız bu siteden şaşmayın.

Activescores: Canlı sonuçları hızlı gösterme konusunda bir başka iddalı site. Eğer soccerstand e ulaşamıyorsanız burayı deneyebilirsiniz. Sitede yayınlanan canlı sonuçları kısa bir kod sayesinde kendi sitenizde görüntüleyebiliyorsunuz. Bunun için üst taraftaki 'scores on your site' linkine tıklayın. Bedava olan 'Co-branding'i seçin. Buradaki demonun altındaki iframe kodunu sitenizde istediğiniz yere yerleştirin. Açılan pencerede görüntüleme için de bir altındaki kodu kullanabilirsiniz.
Açılan pencere örneğini görmek için tıklayın:ActiveScores


Xscores: Bu sitede de pekçok spor dalından canlı sonuçları görebilirsiniz. Hız konusunda önceki rakiplerinden pek geri kaldığı söylenemez. Bu siteden futbol, tenis, basketbol, buz hokeyi, beyzbol, amerikan futbolu sonuçlarını takip edebilirsiniz.

Bu üç sitenin yanı sıra Livescore, Scorespro, Flashscore sitelerini de tavsiye ederim.

Gelelim ülkemizin sitelerini. Bildiğimiz, kullandığımız pekçok site var iddaa sonuçları için. İşte bunların en iyileri:


Maçkolik: Canlı sonuçları anında vermesi ve forum bölümüyle kullanıcılar tarafından tercih edilen bir site. Güncel haberlerin de yer aldığı sitede transferler ve istatistikler bölümü de çok yararlı.

Sahadan: Bir başka çok iyi site. Sonuçlar anında ekrana yansıyor ve istatistik sayfası da çok iyi. Bu sitenin gol efekti ise bir artısı.

NtvSpor: Sade ve net bir arayüzle maçları takip etmek isteyenler için birebir. Sonuçların güncellenme hızı pek de yavaş sayılmaz. Tek dezavantajı sonuçları tıklayınca yeni pencere açmaması. Aynı pencerede devam edince diğer sonuçlar kayboluyor.

Skor Tv: Canlı maç sonuçlarını flash uygulamasıyla hem bilgisayarınızda hem de televizyonunuzda görüntüleyebilirsiniz. Canlı sonuçların yanı sıra bahis oranlarını da görebileceğiniz ekranda isminizi de görüntüleyebiliyorsunuz.

Bir de tabii en güvenilir olarak iddaa'nın maç sonuçları veren sayfasını söylemek gerekir. Ayrıca Goalslive, Sporx, Maçsonuçları, Skoryum siteleri de diğer hızlı ve kaliteli canlı sonuç siteleri arasında ön saflarda.

9 yorum:

  1. bunu unutmussunuz en hızlı sanırım bu sürekli buradan takip ediyorum gol oldumu 13 saniye veriyor http://www.iddaa123.com/canlisonuclar

    YanıtlaSil
  2. En iyisi mackolik.com bence

    YanıtlaSil
  3. http://www.livebet.us/

    YanıtlaSil
  4. www.skormac.com flash tabanlı bence çok güzel

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar diger siteleri takip etmedigim için bilmiyorum hızlarını
    ama bu site çok hızlı burdan takip ediyorum http://www.skorbord.com

    YanıtlaSil
  6. yazılanların hepsı agır en hızlısı futbol24 macta kırmızı kart cıktıgı anda bıle anında verıyor.

    YanıtlaSil
  7. en şekillisi www.soldan.tr.gg siteye girdiğinizde sizde hak vereceksiniz

    YanıtlaSil
  8. bence www.macsonuclari.gen.tr harika site

    YanıtlaSil
  9. nowgoal.com ... 3sn önce yada 5sn soramıdır bilemem Ama !! eger ki dunyanın herhangi biryerinde 22 kişi bir araya gelmiş karşılıklı 2 taş koyup kale yapmışlarsa, onlara maça başladğı an bilin ki nowgoal. o maçın skorunu size söyler.

    YanıtlaSil