16 Nisan 2008 Çarşamba

Online Futbol Menajerlik Oyunu: Hattrick - 12

Hangi Antrenmanı Seçmeliyiz?
Hattrick'de oyunun en önemli yanlarından biri bildiğimiz gibi antrenmandır. Oyuna yeni başlayanlar için kalecilik antrenmanı en iyi seçimdir. Bunun nedenlerinin başında ekonomi gelir. Kaleci yetiştirerek kısa zamanda iyi paralar kazanabiliriz.

Bir haftada en fazla 2 kaleci oynatabiliriz. Kalecilik antrenmanı yaptırarak hem as kalecimizi geliştiririz hemde satmak üzere aldığımız yedek kalecimizi. Yedek kaleci satın alırken ilk önerim tsi değeri 1400 üzerinde ve en fazla 19 yaşında vasat seviyede bir kaleci almak. Bu kaleci büyük ihtimalle ilk hafta yeterli seviyesine yükselecektir ve değeri aldığınız fiyatın en az 3 katına çıkacaktır.

Her hafta veya iki haftada bir yeni bir kaleci alıp bir üst seviyeye çıkarıp satarak güzel bir gelir elde edebiliriz. As takım kalecimizde kısa sürede çok iyi veya üstün seviyelerine gelir bu sayede. Bu kaleci de takımımızda uzun süre banko oynar.

Oyunda daha uzun sezonlar oynamış oyunculara tavsiyem ise oyunkuruculuk antrenmanı. Hattrick oyununda maçlarda daha fazla atak yapabilmek için orta sahanızın güçlü olması gerekir. Bir maçta her iki takımında toplam 10 atağı olduğu varsayılırsa takımımızın orta sahasını güçlendirerek bu atakların çoğunun bizim tarafımızdan olmasını sağlayabiliriz. Bu da elbette en iyi 3-5-2 veya 4-5-1 taktikleriyle mümkün olur.

As takımda oynattığımız 3 orta saha oyuncumuzun yanı sıra hazırlık maçlarında yetiştireceğimiz genç orta saha oyuncularından da güzel gelir elde edebiliriz. Bu yedekler de önemli maçlarda oyuncularınızın sakatalanması halinde iyi alternatifler oluşturacaklardır.

Bir süre sonra orta saha oyuncularımız mükemmel seviyesine ulaşacaklardır. Hattrick'de yeni kurallar gereği bu seviyelerden sonra antrenman zamanları uzatıldı. O yüzden başka antrenmana geçmenin zamanı da gelmiş demektir. Ama ısrar edip görkemli seviyesine kadar oyuncularımızı da yetiştirebiliriz elbette.

Futbolda önemli olan gol atmaktır elbette. Bunu da en iyi forvetlerimiz yapar. Hattrick'de de aynı şekilde golcüler çok önemlidir. İyi iki forvet size pek çok maç kazandırabilir. İyi bir kaleci ve orta sahadan sonra yapılacak en güzel antrenman seçimi golcülük olacaktır. 4-3-3 veya 3-4-3 taktikleriyle muhteşem ve zevkli maçlar oynayabiliriz.

Golcülük antrenmanında yetiştireceğimiz genç golcüler bize iyi paralar getirecektir. Vasat seviyesinde alacağımız 17-18 yaşındaki gençler kaliteli seviyesine geldiklerinde fiyatları en az 5-6 katı artacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder