17 Eylül 2009 Perşembe

4 Kaliteli Online Oyun Sitesi

Web gezegeninde artık binlerce online oyun sitesi bulunuyor. Her geçen gün de yenileri bunlara ekleniyor. Ülkemizde tanınmış birçok oyun sitesi var elbette ama gelin biraz da yurt dışındaki birkaç kaliteli oyun sitesine göz atalım.


İlk olarak ilginç bir arayüze sahip olan friv sitesine bir göz atalım. Burada ana sayfada gördüğümüz büyütülmüş fare ikonumuz ile oyunumuzu seçiyoruz. Yaklaşık olarak 250 adet oyun bulunuyor. Tabi bu kadar oyun arasından seçim yapmakta resimlerine bakarak biraz zor oluyor. Ama yinede başarılı bir oyun sitesi olmuş.

Online oyun oynayabileceğimiz bir başka sitede gametop. Bir çok online oyunu bünyesinde bulunduran sitede en çok oynanan oyunlar ana sayfada yer alıyor. Bu oyunlar kategorilere ayrılarak çok başarılı bir arayüz ile sunulmuş. Ayrıca siteden bedava oyunlar indirebileceğimiz bir sayfada bulunuyor.

Bir oyun laboratuvarı diyebileceğimiz netpotion bizlere oyunları en çok oynanma sırasıyla sunuyor. Ana sayfadan devam ederek oyunları listelemek biraz mantıksız olduğu için kategori ve etikete göre aram eklenmiş.

Son olarak bir de gamepear sitesine bakalım. Eğer oyun oynarken bir de çekişme olsun diyorsanız bu siteyi tavsiye ederim. En iyi oyuncular listesinin tutulduğu sitede listelere girebilmek için elbette üyelik gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder