3 Eylül 2011 Cumartesi

3 Torrent Sitesi Tavsiyesi

Torrent sitesi arıyorum ama en beğendikleriniz hangileri diye arkadaşlarınıza soranlardansanız benim size 3 site tavsiyem var. Bilindik birçok site var elbette ve hepsi birbirinden çok torrent barındırıyor. Ancak arasıra indirdiğimiz torrentlerin sahte çıkması sinir bozucu oluyor.


Sinirlerimizin bozulmaması için ilk olarak en beğendiğim olan 1337x.org sitesine gidiyoruz ve özellikle Noir ile Fxg imzalı filmleri indirmeye özen gösteriyoruz. Bu site daha önceden sıkça kullanılan mininova sitesinden sonra açıldı ve orada paylaşım yapan çoğu kullanıcı buraya geçti.

Sonra sizlere önerim Arenabg sitesindeki torrentlere bakmanız. Son sürat torrent indirmek isteyenler bu siteye mutlaka üye olsun. Bazen üyelik kapanıyor ama genelde açık ve bedava. Hemde öyle özel bilgiler  istenmiyor ya da paylaşım oranımız hesaplanmıyor.

Son olarak eğer kaliteli görüntü istiyorsanız tüm torrentlerin yüksek kalite olduğu hd-torrents.org sitesine bir bakın derim. Yalnız bu siteye üyelik zordur. Çok az zamanlarda açık oluyor veya üye olan birinin sizi davet etmesi gerekiyor ki bu davetiyeye sahip olmak da epey zor. Üstelik üyelik sonrası paylaşım oranını da yüksek tutmak gerekiyor. Ama tüm bu uğraşlara değecektir çünkü bütünyüksek kaliteli torrentleri bu sitede bulabiliriz ve son sürat indirebiliriz.

Tabiki bu torrentleri indirmek içinde kesinlikle uTorrent programını öneriyorum.

1 yorum: