19 Eylül 2011 Pazartesi

Hindistan'dan İnanılmaz Fotoğraflar

Fotoğrafçılara, fotoğraf çekmek için en güzel ülke hangisi diye sorulsa cevabı eminim Hindistan olurdu. Bu kadar rengin bir arada olduğu bir ülkede muhteşem fotoğraflar çekme imkanı çok fazladır kesin. Bugün birkaç sitede bulduğum Hindastan fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım.



İlk olarak bir blog sitesi olan honkiat'a bakalım. 40 tane fotoğraf paylaşılan bu yazıdaki fotoğrafların her biri birbirinden güzel. Tüm fotoğraflar 2 temaya ayrılmış. İnsan ve Kültür ile Mekanlar temalı bu güzel koleksiyona bir göz atalım.


Treakart sitesinde gezimize devam edelim. Bu sitede bir çok fotoğrafçının paylaştığı fotoğrafları bulabilirsiniz. En son paylaşılanların ve en çok beğenilenlerin kategorilere ayrıldığı sitede bölgelere göre de ayrı ayrı fotoğraflar bulunuyor.


Boston sitesinin Scenes from India yazısında da Hindistan'dan yüksek kaliteli fotoğraflar bulunuyor. Her fotoğrafın altında açıklamasının olması da bu koleksiyona bir başka güzellik katmış.


Fotoğraf diyince National Geographic sitesine de bir uğramak gerekiyor. Passages Through India bölümünde muhteşem fotoğraflar bizleri bekliyor. Sitede aynı zamanda haritalar ve videolar da bulabilirsiniz.


Dünyanın en iyi blog sitelerinden olan Smashing Magazine sitesinde de Hindistan hakkında fotoğraflardan oluşan 50 fotoğraflık The Beauty of India: 50 Amazing Photos yazısındaki fotoğraflar da güzel bir koleksiyon oluşturmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder