26 Nisan 2012 Perşembe

Rengarenk Bir Gökyüzü Macerası Seni Bekliyor!

Bir varmış, bir yokmuş…

Masmavi gökyüzünde süzülen uçakların altında bembeyaz bulutlar; bembeyaz bulutların arasında da CurioCity adında gizemli bir şehir varmış.


Yalnızca çocukların derin bir uykuya daldıklarında görebildikleri Curiocity’de çok sevimli, arkadaş canlısı Curioz’lar yaşarmış.

Kimisi uçaklardan bile yükseklere uçan…
Kimisi hızını çitalara verecek kadar hızlı…
Dinozorları kucağında taşıyabilecek kadar güçlü…
Bazıları daracık yerlerden geçebilecek kadar esnek…
Bazılarıysa istediği zaman görünmez olabilen…

Curioz’lar dışında CurioCity’de sonsuza dek arkadaş olabileceğiniz daha bir sürü dost varmış.
Ve Curiocity’deki bu sevimli dostların tüm çocukların yardımına ihtiyacı varmış.
Çünkü Karanlık Kral Karax, tüm dünyayı griye boyamak istiyor, renklerden nefret ediyormuş.
Zavallı Curioz’lar yıllardır Karax ve hizmetkarlarının karanlık güçleriyle tek başlarına savaşıyorlarmış.

Sen de Curioz’ların mücadelesine katıl! Uçağa atla, renkleri topla, dünyayı Kral Karax’ın karanlığından kurtar.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

21 Nisan 2012 Cumartesi

10 Orjinal Yatak Tasarımı

Keyfine düşkün arkadaşlar için biraz da yatak tasarımlarına göz atalım. Farklı şekillerde dizayn edilmiş bir yatakta uyumak gerçekten de güzel olabilir. O zaman güzel bir yatak ile bu ilginç koleksiyona başlayalım. Kitap şeklinde bu yatağın iki tarafında hem biz hem çocuğumuz rahat rahat uyuyabiliyor.


20 Nisan 2012 Cuma

Araba Yolu Olmayan Muhteşem Şehir

Öyle bir yer düşünün ki hiç motor gürültüsü olmasın. Sadece doğa ile başbaşayız. Su yolları ile gezilebilir olsun. Bu sularda gezen de sessiz elektrikli motorlu kayıklar kullanılsın mesela. Her yer yemyeşil ve doğal güzelliklerle dolu olsun.


17 Nisan 2012 Salı

İlk Sony Xperia Sahnede

Sony, Xperia NXT (Gelecek Kuşak) serisinden Xperia S ile Android telefon dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Sony’nin 4 ekran stratejisinde önemli bir yeri olan çift çekirdekli tasarım harikası Xperia S, Sony Bravia HD parlak ekranıyla akıllı ve eğlenceli Android telefon dünyasının yeni ikonu olacak.
Sony’nin 4 ekran vizyonunda içerik paylaşımını en üst seviyeye taşıyan çift çekirdekli tasarım harikası Xperia S, televizyondan tablete tüm elektronik cihazlara bağlanarak kullanıcıya eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Ofis ve ev ortamında kullanıcıyı küçük telefon ekranına bağlı kalmaktan kurtararak Android telefonları birer mobil teknoloji üssü ve pratik uzaktan kumandaya dönüştüren Xperia S, Sony Bravia HD parlak ekranı ile eşsiz bir görsel deneyim sunuyor.

Xperia S, 12 megapiksel Exmor R kamerası ile bekleme modundan 1,5 saniye gibi kısa bir sürede çıkarak fotoğraf çekimi yapabiliyor veya Full HD video çekebiliyor. Sony kalitesini yansıtan telefon ekranının altını vurgulayan ışıklı şeffaf bandıyla hemen dikkat çeken Xperia S şık tasarımı ile akıllı telefon dünyasının ikonu olacak.

Xperia S Sony dünyasının bir parçası

Kullanıcının TV, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve tablet arasında kolayca geçiş yapmasını sağlayan Xperia S mobil teknoloji ile ev ve ofis ortamını birleştiren tam bir cep kontrol merkezi. Birbirine bağlı bu dünyada sadece akıllı bir uzaktan kumandadan ibaret olmayan Xperia S, HDMI bağlantısı ile televizyon üzerinden Sony Entertainment Network’e bağlanarak filmlerden müziğe, video oyunlarından kliplere kadar her alanda kullanıcılara dijital eğlencenin kapılarını açıyor.

Xperia S kablosuz ağ bağlantısı ile fotoğrafların ve videoların tek tuşla paylaşılmasını sağladığı gibi NFC (yakın alan iletişim) teknolojisi ile kullanıcıların telefonları arasında resim, belge ve şarkı paylaşmasına da izin veriyor.

Eşsiz Sony eğlence dünyasına cepten erişim

Xperia S kullanıcıları Sony Entertainment Network’e bağlanabilecek. Music Unlimited 15 milyondan daha fazla şarkı içeren global bir katalog sunarken Video Unlimited da dünyanın büyük yapımcılarının gişe hasılatı rekorları kıran en yeni filmleriyle TV dizilerini akıllı telefona taşıyacak. Aynı zamanda PlayStation™ onaylı Xperia S, PlayStation® Store üzerinden kullanıcılara Sony PlayStation kalitesini yaşatacak.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle satışa sunulan Xperia S, 2012’nin ikinci yarısında Android 4.0 Ice Cream Sandwich sürümüne güncellenebilecek. Xperia S Turkcell mağazalarında satışa sunuldu.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

16 Nisan 2012 Pazartesi

Yeni iPhone 5'in Tahmini Özellikleri

Yeni iPhone 5 ne zaman çıkacak bilemiyoruz. Bu tamamen şirketin stratejisine bağlı bir durum. Fakat bu arada özelliklerinin neler olacağına dair dedikodularda sanal alemde çok yaygın olarak devam ediyor. İşte bunlardan en fazla konuşulan ve gerçeğe yakın olanları:


15 Nisan 2012 Pazar

Kendi Kendini Karıştıran Kupa

Değişik tasarımlara da yer verdiğim webgezegeni'nde bu sefer benim gibi tembellerin ya da unutkanların çok işine yarayabilecek bir buluşa yer vermeyi seçtim. Çayımızı kahvemizi karıştırmak için çay kaşığı almayı sürekli unutuyorsak bu tasarım işimize yarayabilir.

14 Nisan 2012 Cumartesi

Başarılı Bir Tshirt Tasarımı

"Büyük balık küçük balığı yutar" cümlesinden esinlenerek bir tshirt yapılsa büyük ihtimalle en güzeli bugün internette rastladığım bu tasarımdır. Bu sefer büyük bir köpek balığı küçük bir balığı yutmak üzere, onu da balina yutmak üzere ve tshirt'ün arkasına kadar uzanan başarılı bir tasarım ortaya çıkıyor.

13 Nisan 2012 Cuma

Masaüstü İçin En Beğenilen 20 Doğa Fotoğrafı

Doğada inanılmaz sahnelerin olduğunu bazen unutuyoruz. Kendimize bunu hatırlatmanın en iyi yolu bilgisayarımızın masaüstü resmi olarak kaliteli doğa fotoğraflarını seçmek. Windows'un son sürümü 7'de bu resimlerin değişmesini sağlayarak da birçok resmi görebiliriz.


Web gezegeninde dolaşırken en çok beğenilen doğa fotoğraflarını ara sıra sizlerle paylaşmak toplamaya özen gösteriyorum. Son zamanlarda koleksiyonuma eklediğim 20 nadide parçaya göz atalım. Büyütüp kaydetmek için beğendiklerinize tıklamanız yeterli.

11 Nisan 2012 Çarşamba

Buzlar Eriyor Macera Devam Ediyor

Buz Devri (Ice Age) yepyeni macerası ile bu yaz sinemalarda yerini alıcak. 13 Temmuz günü izleyebileceğimiz filmde buzların erimesi devam ederken dostlarımızda kendilerini yeni bir maceranın içinde buluyor. Serinin dördüncü filminin tam adı Buz Devri 4: Kıtaların Kayması (Ice Age: Continental Drift). Filmin ilk resmi fragmanını izleyelim...

Köpeğin İlgisini Çekmek İsteyen Kedi

Hareketli resimler komik anları web üzerinde göstermenin en güzel yollarından biri. Bazen öyle bir an oluyor ki defalarca izlemek istiyor insan. Mesela bu kedinin köpeğe yanaşıp poz vermesi gibi...

10 Nisan 2012 Salı

Dünya Metal Grupları Yoğunluğu Haritası

Garip bir başlık oldu farkındayım ama internette rastladığım bu ilginç haritayı daha nasıl anlatabilirdim bilemedim. Metal müzik tarzını eskisi kadar olmasa da ara sıra dinlemek güzel oluyor. Yeni grupları takip etmek gerçekten zor ama eskileri yad etmektende vazgeçmemek gerek.


9 Nisan 2012 Pazartesi

Uzay Gemisi Kahve Masası

Değişik tasarımları araştırırken karşıma bu ilginç kahve masası çıktı. Star Trek filmini ve dizisini bir çoğumuz biliyordur. Oradaki uzay gemisi de akıllarımızdaki standart uzay gemisi görüntüsü olmuştur zaten.


5 Nisan 2012 Perşembe

Neyi Seviyorsun?

Google'un hizmetleri bitmiyor. Hergün bir yenisini duyuyoruz. Şimdi de sevdiğimiz şeyler üzerinde araştırma yapan bir tasarım yaratmışlar. Adını da "What do you love?" koymuşlar. Yine başarılı ve yine sade bir çalışma.



4 Nisan 2012 Çarşamba

Gerçeğe Çağrı Geri Dönüyor

1990 yılında Arnold Schwarzenegger'in oynadığı Gerçeğe Çağrı (Total Recall) filmi bu yaz sinemalara geri geliyor. Ama yepyeni haliyle elbette. Bu sefer Douglas Quaid / Hauser rollerini Colin Farrel oynuyor. Sharon Stone'un rolünde ise yeni filmde Kate Beckinsale'i izleyeceğiz.


3 Nisan 2012 Salı

Dünyanın En Güzel 10 Yüzme Havuzu

Havalar güzelleşmeye güneşli günler görmeye başladığımız bu günlerde çalışanlar ve okuyanlar için ilk akla gelen düşünce elbette tatil. Tatil deyince de yüzme havuzu olmadan olmaz. Dünyanın en güzel yüzme havuzlarında olmayı herkes ister. Ama önce bunların nerelerde ve bu muhteşem görüntülerin nasıl göründüğüne bir bakalım...

10- Anantara Golden Triangle Resort





2 Nisan 2012 Pazartesi

Beş Saniyede Yapboz Küpü Nasıl Yapılır

Nasıl yani? diye sorduğunuzu duyabiliyorum. İnanılmaz ama gerçek demenin tam yeri burası sanırım. Bir robot, telefon kamerası sayesinde beş saniyede olayı çözüyor...

Yorumsuz Araba Fotoğrafları Serisi - 2

1969 Camaro RS 


1 Nisan 2012 Pazar

iPad 2 Almak İçin Daha Ne Bekliyorsun?

Dijital yaşam koçu Bilkom, iPad 2 almak isteyenlerin yüzüne güldü ve son kullanıcı fiyatlarında KDV’si dahil 118 Dolar indirim yapınca iPad 2’ler KDV’si dahil 1065 TL’den satışa çıktı. Bu sayede Amerika’dan iPad alma faslı resmen sona erdi.


İndirim dönemini kaçıranlar çok üzülecek! Çünkü iPad 2’nin 32 GB ve 64 GB’lık yüksek kapasiteli modelleri kampanya ardından tükenecek ve sadece iPad 2 16 GB satışta kalacak.

Siyah mı istersin, beyaz mı istersin bilinmez ama herkesin bu çok hesaplı iPad 2’leri almak isteyeceği kesin!

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

İş Yerinde, Okulda Uyuyakalanlara Kol Yastığı

Derste uyuya kaldım şimdi boynum çok ağrıyor diyorsanız işte çözümü. Kolumuza sarılı bu yastık sayesinde masamıza uzanıp kafamızı rahatça kolumuzdaki yastığa koyup güzel bir uykuya dalabiliriz. Tembellikte son nokta da böylece bulunmuş oldu.


2018 Dünya Kupası Rusya Stadyumları

Dört yılda bir yapılan dünya kupası 2018 yılında Rusya'da yapılacak. Dünyanın en önemli organizasyonlarında biri olan kupanın ülke seçiminde en önemli etkenlerin başında stadyumları ve bu stadyumların çevre düzenlemesi geliyor.


Her bir stadyumun seçimi önemli elbette. Şehirdeki yeri, ulaşımı, koltuk adeti gibi özellikleri ile değerlendirilen bu mükemmel stadyumlara bir göz atalım.

Tek Parmağı Üzerinde Dengede Durabilen Shaolin Keşişi

Bu hareketi dünyada sadece iki kişinin yapabiliyormuş. Şimdi onlardan biri olan bu arkadaşı izleyelim...