2 Ağustos 2009 Pazar

Adamım Benim (2009) (I Love You, Man)

Dostluğun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bazen dostlarımızla anlaşamadığımız konular bile olsa bunları görmezden gelebiliriz. Çünkü dostluk herşeyin önünde gelir. Bunun bir çıkar ilişkisi veya üstünlük yarışı olmadığını anlatıyor 'Adamım Benim'.

Evlenmek üzere olan fakat hala bir sadıçı olmadığını biraz geç olsa da farkeden Peter kendine bir sadıç aramaya başlar. Aslında sıradan diyebileceğimiz filme 'How I met your mother' dizisinde Marshall olarak tanıdığımız Jason Segel'in girmesiyle zevkli bir hale geliyor.

İlişkilerin ince detaylarının güzel espirilerle işlendiği filmi zevkle izleyeceğinize eminim. İlk başlarda biraz sıkıcı gibi görünsede biraz sabredin. Eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız 'Adamım Benim' size güzel bir seçenek olabilir. Eğer kararsız kaldıysanız aşağıdaki fragmanı izledikten sonra karar verebilirsiniz.

Romantik komedi filmlerinin klasik finallerinden biri yine bizleri bekliyor. Böyle olmasına rağmen imdb'de yüksek puan almış bence. Bu puanlamayı incelediğimiz zaman 18 yaş altı izleyiciler çok yüksek puan vermişler. Oysa film daha çok orta yaş grubuna hitap ediyor. Onların ortalaması ise 7.3. Bencede bu film en fazla 7.3 puan almalı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder