18 Ağustos 2009 Salı

Blog Dünyasından Yararlı Yazılar Serisi - 3

Blog yazılarından öğrendiklerimiz her geçen gün artarken, yepyeni yazılarda blog sayfalarında yerlerini almaya devam ediyor. Çoğu blog sitesinin yayın hayatı kısa olsa bile kaliteli olanları aralarından seçmek gerekiyor. Uzun yıllardır yayında olan bloglar zaten çoktan bağımlılık yapmış durumda.

İçeriğini beğendiğiniz blog sitelerini devamlı takip etmemek elde değil. Bunu gazetelerdeki köşe yazarlarını okumaya benzetiyorum. Köşe yazarlarını gazetelerde hergün okuduğumuz gibi blog dünyasının sonsuz deryasındaki yazarları da internetten takip ediyoruz.

Okumaya Devam

Okumaktan bahsetmişken yeni keşfettiğim başarılı bloglardan birine bakalım. Son günlerde Üvez'ün yazılarını takip etmeye başladım. Herkese de tavsiye ederim. Özellikle kitap okuma oranı hakkındaki 'Türk genci çalışkandır, zekidir...' yazısını mutlaka okumalısınız.

Photoshop Efektlerinden

Bu serinin yabancı blog yazısını ise 40 tane photoshop yazı efektini tek tek bizlere öğreten webdesignbooth sitesinden. Her bir efektin nasıl yapıldığını anlatan siteleri bir araya getiren yararlı bir yazı oluşmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder