9 Ağustos 2009 Pazar

Anket - En Çok Gezdiğiniz Web Sitesi İçeriği Hangisi?

Web gezegeninde milyonlarca web sitesi bulunuyor. Kimimiz video siteleriyle ya da forum siteleriyle, kimimiz de gazetelerle veya sosyal sitelerle internet de sörf yapmaya başlıyoruz. Son zamanlarda bu siteler arasına blog siteleri de eklendi.

Blog sitelerinin takip edilmesinin nedeni kaliteli içerik ve özgün yazılar elbette. Bu yüzden artık günümüze takip ettiğimiz blog sitelerini gezerek ve yeni yazıları okuyarak başlıyabiliyoruz. Forum sitelerinin yararlını ise anlatmaya gerek yok sanırım. Her türlü bilgiyi bulabileceğimiz forum siteleri vazgeçilmezler arasında çoktan yerlerini aldılar.

Sosyal siteler ise gazeteler ile yarış halinde. Bir çok ülkenin en çok ziyaret edilen siteleri arasında en üst basamaklarda bu siteleri bulmak mümkün. Ama internet her gün değişiyor ve seçimlerimiz başka sitelere doğru yönlenebiliyor. Belkide sadece video sitelerinde gezinmek ve olanı biteni canlı canlı görmek isteyebiliriz.

İşte tüm bu nedenlerden bir anket başlattım. Web gezegeni okuyucuları en çok hangi tür içerik ile ilgileniyor merak ettim aslında. İki hafta sürücek bu anketi her sayfanın sağ tarafında bulabilirsiniz. Oylarınızı bekliyorum, ilk oy benden, tabiki blog sitelerine...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder