1 Ağustos 2009 Cumartesi

Blog Dünyasından Yararlı Yazılar Serisi - 2

Her sabah ilk iş olarak beğendiğim blogların yeni yazılarını okumaya çalışıyorum. Gazete sitelerine girmektense blog yazılarını okumak bence çok daha yararlı. Kaliteli içerik arayanlara tavsiyem güne favori blog sitelerinizi okuyarak başlamak.

Gelelim yararlı yazılarımıza. Yine ülkemizden ve yabancı bloglardan birer yazı ile devam edelim...


Tasarım Yaptırmak İsteyenlere

Tasarım web siteleri için en önemli özellik. Bir kullanıcı web sitesine girdiği zaman ilk izlenimin iyi olması kullanıcının web sitesinde daha uzun süre kalmasını sağlayabilir. Web sitesi tasarımları üzerine bir yazı ararken Hasan Yalçın'ın Yerli Tasarım Portföyleri yazısını çok yararlı buldum. Güzel ve benzersiz bir web sitesi sahibi olmak isteyenler bu yazıdaki Türk tasarım portföylerine mutlaka bir göz atmalı. 14 tasarımcının tanıtıldığı yazıdaki tüm tasarımcılar profesyonel olarak bu işi yapmakta.

Favori Blog Yazınız için İpuçları

Yabancı web siteleri arasında yeni blog yazarlarına tavsiyeler veren birçok blog göze çarpıyor. Bunların arasında başarılı olanlar ise her blog yazarının favorilerinde yer alması gerekir. Favorilerimden yabancı sitelerdeki yazılara bakarken dikkatimi 'En popüler yazınızı oluşturmak için 10 ipucu' yazısı çekti. Güzel tavsiyeler verilen yazıda popüler bir yazı yazmak için yazpılması gereken her detay belirtilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder