12 Kasım 2011 Cumartesi

iPhone / iPad için En İyi Bedava Oyun Bulucu Uygulamalar

Apple'da ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir çok uygulama var. Paralı olanlar ise belirli günlerde indirime giriyor veya ücretsiz hale geliyor. Bu sayede beklediğiniz oyun ya da uygulama için App Store'a girip onu bulmanıza gerek kalmıyor. Ücretsiz durumuna düşen uygulamaları takip eden altı uygulamaya tek tek göz atalım...


1- Appsfire: Güncellenen arayüzü ile appsfire kullanıcılarına kendi kategorilerini ayarlama fırsatı sunuyor. Ayrıca tüm kategorilerdeki uygulamaları indirilme sayısına göre sıralıyor.


2- App Tracker: Şu an ücretsiz olanlar, en iyi ücretsizler, fiyatı düşenleri güncelliğine veya popülaritesine göre sıralayan uygulamada istediklerinizi takibe alabilirsiniz.


3- iTurkeyBiz: Güncel yazılar, favoriler, ipuçları, fırsatlar, top10 gibi yararlı bölümleri bulunan ve tamamen Türkçe olan gayet yararlı bir uygulama.


4- FreeAppWin: Şu an ücretsiz olan uygulamaların yanı sıra paralı uygulamaları indirmek için yarışma bölümünden çekilişlere katılarak uygulama indirmek için para kazanma şansı veriyor.


5- FreeAppKing: Günün ücretsiz uygulaması, en beğenilen ücretsiz uygulamalar, indirimde olanları güzel bir arayüz ile gösteren bir uygulama.


6- Apps Gone Free: Her gün en iyi ücretsiz uygulamaları bizler için seçen ve bunlardan 7-8 tanesini bizlere öneren faydalı uygulama.

1 yorum:

  1. hocam app tracker on numara valla diğerlerini bilmiyorum ama bu bana yetior

    YanıtlaSil