7 Ekim 2007 Pazar

Prison Break 3.Sezon 3.Bölüm

Eğer hala bu bölümü izlemediyseniz sizi yeniden heyecanlı bir bölüm bekliyor diyebilirim. Prison Break izlerken zaten heyecanlanmamak mümkün değil. Diğer dizilerden farkı da bu olsa gerek. PB seven tüm arkadaşlarım dizinin gerçek hayatta geçmesini ve heyecanı yüksek olmasını sevdiklerini söylüyorlar. Tabi Michael Scofield'in karizması ayrı mesele :)

Gelelim bu bölüme... Sona da artık bir yabancı olmayan ve her geçen gün şartlara daha çok alışan kahramanlarımız birbirlerinden her fırsatta yararlanmak istiyorlar. Tabi oranın kanunları gereği ellerine geçirdikleri bilgiyi de birbirlerine karşı kullanıyorlar. Bundan kimin daha yararlı çıkacağını bilemeyiz.


Linc dışarıda iyi işler yapmaya başladı ve biraz olsun aklı çalışır gibi oldu. Bakalım aklı ve kaslarını birleştirince işe yarar birşeyler yapabilecek mi :) İşin şakası bir yana bu bölümde Linc yeniden aksiyon yaratıyor ve Sarah ile LJ'i kurtarmak için ipuçlarını takip ediyor. Sonunu tabiki söylemiyeceğim.

Bir sonraki bölümü yine merakla beklememiz için tasarlanmış bir son izleyeceğiz ama işin güzel yanı da burda zaten. Heyecan en üst seviyede kalıyor ve bir sonraki bölümü izlemeye başlarken o heyecanı yeniden içinizde hissediyorsunuz. Gerçekten etkileyici bir his.

Herkese iyi haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder