11 Ekim 2007 Perşembe

Profesyonellere Canlı Maç Sonuçları

Web üzerinde pekçok canlı maç sonucu veren siteler arasında bugün bir tanesine daha düştü yolum ve bunu gerçekten çok beğendim. Dünya üzerinde oynanan hemen hemen tüm maçları -amatör maçlar da dahil- bulabileceğiniz bir site.

Scores Pro sitesi kendi içinde özelliklerinin yanı sıra bize 6 tane daha site öneriyor. Bu siteleri sol tarafta menünün altlarında 'Soccer Live Results Resources' başlığında görebilirisiniz. Bunlar Livexscores, Betrescue, Active scores, Goalslive ve Çince siteler olan 7m.cn ile Spbo. Active scores zaten benim favori sitelerimden.


Sitede canlı maç sonuçlarının üzerinde 'Feed Pop Up' linkine tıklayınca tüm sonuçlar bize küçük bir pencerede açılıyor ve kendini orada güncelliyor. Bu pop up da görmek istemediğniz ligleri yazıya tıklamadan önce ses ikonunun yanındaki küçük kareye tıklayarak çıkarabiliyorsunuz.

Bir de 'SCORE LINE' bölümünde o andaki canlı maçlar veriliyor. Buradaki maçlar sayfanın altındaki ligler kısmında da görünebiliyor tabiki. Her ligin yanındaki ses düğmesini açınca o ligdeki golleri duyuran bir gol sesi geliyor. Daha pekçok özellik mevcut, geri kalanını da siz keşfedin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder