17 Ocak 2008 Perşembe

Artık Müzik Dinlemek İçin Messenger Yeterli


Eğer msn kullanıyorsanız music@MessengerPlayer.com kullanıcısını listenize eklemekle favori müziklerinizi nereden dinleyebileceğiniz konusunda yardım alabilirsiniz. Eklediğimiz aslında bir internet robotu. Sizin gönderdiğiniz cümleleri arama kelimesi olarak algılayıp size en iyi cevabı dönücektir. Elbette muzik konusunda bir şeyler yazmanız daha mantıklı olucaktır. Grup adı veya şarkı adını yazdığınızda size bulduğu en iyi cevabı link olarak vericektir.

Eğer msn kullanmıyorsanız messengerplayer adresinden arama yapabilirsiniz. Bu turuncu yeşil sayfada sağ üst tarafta bulunan arama kutusuna istediğiniz sanatçı veya parça adını yazın ve enter a basın. Sayfada basmak için herhangi bir arama düğmesi bulunmaması da ilginç bir durum.

Arama sonuçları hemen karşınıza geliyor ve sıradaki ilk parça daha siz başlatmadan kendi çalmaya başlıyor. Sitenin de dediği gibi artık boşu boşuna mp3 indirmaye gerek yok. İnternette bu kadar çok müzik dinleyebileceğimiz siteler oluşmasının en güzel yanı da, gittiğimiz ve internet bağlantısı olan her yerden sevdiğimiz müzikleri dinleyebilmemiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder