23 Ocak 2008 Çarşamba

Modifiye Araba ya da Tuning Siteleri

Arabamızda bir ayrıcalık yapmayı hepimiz isteriz. Daha süratli, güvenli, güçlü bir arabamız olması için arabamızı modifiye ederiz. Ülkemizde modifiye edilmiş araçlar gün geçtikçe artmakta ve modifiye araba siteleri de bu doğrultuda fazlalaşmakta.

En popüler olan modifiye sitelerinden bir tanesi ise modifiyeliarabalar sitesi. En son modifiye haberlerini okuyabileceğiniz sitede araba markalarına göre yapılan modifiyeler kategorilere alınmış. Tuning sitesinde ise pek çok modifiye edilmiş arabanın resimlerini sırayla gezebilirsiniz. Sizin için daha çok modifiye araç haberleri önemliyse o zaman modifiyem sitesi size daha yararlı olacaktır.

Modifiye edilmiş otomobiller, araç bakımı, kullanma teknikleri, duvar kağıtları ve forum bulunan turkmod sitesinde kullanıcıların resimlerini gönderdiği birçok ileri seviye modifiye araba bulabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi modifiyeye tuning de deniliyor ve eğer iyi bir tuning blog sitesi arıyorsanız size tuning53 sitesini tavsiye ederim. Bu sitede modifiye bilgileri, tuning siteleri, videolar, sanal modifiye ve haber bölümleri bulunuyor.

İlginç tuning sitelerinden bir tanesi de sanaltuning sitesi. Sanal modifiye yapılabilen modifiyeci programını sunan web sitesinde sanal tuning dersleri, resim galerileri, forum alanları bulunmakta.

Eğer tuning konusunda bir sorunuz varsa ve bir forum sitesi arıyorsanız size cardanadam sitesini öneririm. Siteye üye olmadan da konuları okuyabilirsiniz. Dolu dolu bir forum sitesi olan cardanadam da bulamayacağınız bir yanıt olacağını sanmıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder