7 Ağustos 2012 Salı

Bugün Ne İzlesem: Açlık Oyunları (The Hunger Games)

Tüm gün yayınlanan olimpiyatlardan bir ara sıyrılıp bir film izlemek isterseniz Açlık Oyunları'nı tavsiye edebilirim. Bilim-Kurgu macera filmi olan ve gayet iyi bir imdb notu olan filmin süresi ise iki saat yirmi dakika. Yalnız eğer ki bu tarz gerçekçilikten uzak filmleri sevmiyorsanız sakın ve sakın izlemeyin. Çünkü bu filmi normal bulan yok.


Filmi izlemeden önce pek yorumlarını okumamıştım ancak izledikten sonra okuduklarım ya çok beğenmiş ya da hiç beğenmemiş. Bu yazıda filmden önce size bir fikir olacaktır. En sonunda ise fragmanı izleyip kararı siz verirsiniz.


Açlık Oyunları 160 binin üzerinde oy alarak ortalamayı 7'nin üzerinde tutmayı başarmış. Fakat yönetmen Gary Ross'un üçüncü filmi. Önceki filmleri de pek duyulmamış ancak başrılı olan Pleasentville ve Seabiscuit.


Başrollerde ise Stanley Tucci, Wes Bentley, Jennifer Lawrence ve Willow Shields'i izliyoruz. Genelde filmlere verilen notların düşüklüğü ile bilinen rotten tomatoes film sitesi okurları Açlık Oyunları'nı başarılı bulmuş ve ortalama %85 beğeni ile 7.3 puan vermiş.


Filmleri tanıtırken konularından bahsetmemeyi tercih ediyorum. Daha çok izleyip görülmesi gerektiği kanısındayım. Zaten fragmanlar her şeyi anlatıyor. Son olarak da filmin fragmanını izleyelim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder