8 Ağustos 2012 Çarşamba

Web Yolculuğu - 6

İlginç web sitelerinde yolculuklarımız Ağustos sıcaklarında da devam ediyor. Geçen hafta belirttiğim gibi bu hafta ülkemizden blog sitelerine gideceğiz. Yani güzel bir yolculuk bizleri bekliyor.
Biraz araştırma yaptığımız zaman görüyoruzki ülkemizde gerçekten çok başarılı blog siteleri mevcut. Çok fazla siteye yer veremeyeceğim elbette ama ilerleyen web yolculuklarında paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Gelin bloglarımızdan bazı yazılara bakalım.


- İlk olarak baba olmak ile ilgili bir yazıya gidiyoruz. Baba olmak hiç de kolay bir iş değildir. İyi bir baba olmanın inceliklikleri Kadınca Sağlık blogunun Bebeklik döneminde baba olmak yazısında Pedagog Sinem Olcay tarafından anlatılmış ve gerçekten de başarılı bir blog yazısı olmuş.


- Son yıllarda Osmanlı dizileri ve kitapları epey moda olmuş durumda. Sanat tarihi ve arkeoloji blog sitesinin Osmanlıda Harem yazısı da oldukça ilgi çekici. Bu güzel yazıda Prof.Dr.Ahmet Akgündüz'ün Sorularla Osmanlı kitabı kaynak olarak alınmış.


- Şimdi de kişisel blogların çok olduğu ülkemizde blog yazarlarına çok yararlı olabilecek bir yazıyı ziyaret edelim. Srgz blog'da yayınlanan Kişisel Bloglar İçin Tasarım yazısı bir blog tasarımında dikkat edilmesi gerekenleri güzel bir şekilde anlatıyor.


- Gezmeyi sevenlerin çok beğeneceği bir bloga doğru yolumuza devam ediyoruz. TrendyBavul blog yazarı trendydolap birçok ülkeyi dolaşırken bir sabah da Bozcaada'ya uğramış ve burada bir sabahı nasıl geçirdiğini Bozcaada'da Sabah yazısı ile bizlerle paylaşmış. Çok da keyifli bir sabah olmuş gerçekten.



- Sağlık ile ilgili blog siteleri gün geçtikçe artarken bunlardan en başarılı olanlarından birine bir göz atalım. Ramazan ayında oruç tutan arkadaşların xlhayat sitesindeki Oruç tutuyorsanız bu önerileri dikkate alın yazısını mutlaka okuması gerek.


- Tasarım ile ilgilenenler bu blog sitesini çok beğenecekler. My little design box sitesinde Pinpon topundan yapılmış aydınlatma elemanları bir araya toplanmış ve ortaya çarpıcı bir koleksiyon çıkmış. Blogdaki diğer yazılarda oldukça ilgi çekici.

Bu haftaki yolculuğumuz da bu kadar, haftaya görüşmek üzere herkese iyi haftalar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder