1 Ağustos 2012 Çarşamba

Web Yolculuğu - 5

Yepyeni web sitelerinde başka bir yolculuğa daha başlıyoruz. Bu hafta artık blog yazılarına daha çok yer vermeye çalışacağım. Bu sefer yurt dışından yazıları paylaşacağım fakat bundan sonra artık ülkemizin blog sitelerinden yazılar ile web yolculuklarımız devam edebilir. Böylece ülkemizin en iyi blog siteleri listemize yenilerini ekleyebiliriz.

- İlk olarak yaratıcı bir blog yazısına bir göz atalım. Eski kasalardan yapılan sanat eseri niteliğindeki çalışmaların hepsini bir araya getiren yazıya gerçekten emek verilmiş. Radass sitesinde 35 fotoğraftan oluşan başarılı bir çalışma olmuş.


- Şimde de ilginç bir yarışmanın görüntülendiği fotoğrafın paylaşıldığı bir blog sitesine bakalım. Boston şehrinin bostinno isimli sitesinde hayvanat bahçesinde bulunan kaplan ile halat çekme oyunu oynayan insanlar görüntülenmiş.


- Bu bostinno sitesini gerçekten beğendim. buradan bir resim daha paylaşmak istiyorum. Bu daha önce hiç görmeğim altın zebra'nın mükemmel bir fotoğrafı. Doğa gerçekten çok ilgi çekici ve hayret verici gerçekten. Kim bilir daha görmediğimiz ne kadar güzel hayvanlar vardır.


- Şimdi de dünyanın en popüler blog sitelerinden birine gidelim ve bilgisayarımız için bir kaç resim bakalım. Resim derken tabiki masaüstü resmini kastediyorum. Lifehacker sitesinin bu başarılı yazısında birbirinden güzel masaüstü resimleri bulabilirsiniz.


- Son olarak bir blog sitesi değil de yaratıcılığımızı geliştirebileceğimiz bir siteye gidiyoruz. Myoats sitesinde bir şeyler yaratabiliyoruz. Evet, bir şeyler diyorum çünkü sitenin de kendi sloganı bu şekilde. İlk başlarda zor gelebilir ama beş dakika sonra ortaya muhteşem eserler çıkarabilirsiniz. Yapılan örnekler ise birbirinden güzel.


Bu haftaki web yolculuğumuzun da sonuna geldik. Kısa fakat olabildiğince boş vakit öldürebileceğiniz güzel bir gezi daha olduğunu düşünerekten herkese iyi günler diliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder