2 Ağustos 2012 Perşembe

Eski bir Uçaktan Otel Yapsak Nasıl Olur?

Çok da güzel olur. Lüks bile olabilir. Biraz da pahalı olur tabiki. Çok fazla odası olamayacağı için bu eşsiz tecrübe ucuza olmaz elbette. Çünkü ancak bir tane odası olabilecek şekilde tasarlanmış bir uçak otel yapılmış bile. Tamamen geri dönüşüm malzemelerinden yapılan bu otel tam bir sanat eseri.


Bir gün yolunuz Hollanda'ya düşerse bu lüks oteli arayıp rezervasyon yaptırabilirsiniz. Eski soğuk savaş zamanından kalma bu Doğu Alman yapımı uçağın odalarına geçmeden önce ilk olarak kokpitine bir göz atalım.




Kokpit gayet güzel görünüyor, bildiğimiz klasik bir görüntü. İçeriye doğru girelim ve en sonda bulunan yatak odasına geçelim. Güzelliğe bakarmısınız...


Jakuzi bile bulunan uçak otelimizin camları orjinal halinde bırakılmış. Jakuzimizde keyif yaparken camdan dışarıyı izleyebiliriz.



Bir de jakuzinin içinden odamız nasıl görünüyor ona bakalım. Gördünüğünüz gibi sağ tarafta cam kapı var. Burada da tuvalet bulunuyor. Onun yanında da sauna.



Jakuziden diğer tarafa baktığımızda ise oturma odamızı ve te televizyonu görüyoruz. Kokpitden, yan tarafta bulunan havaalanına inen ve kalkan uçakları izleyebiliyoruz.



Gecelik fiyatı 350 euro olan uçak otelimizde 24 saat arayabileceğimiz hostes de bulunuyor. Bakarsınız bir gün bizlerden birinin de yolu bu otele düşebilir, belli mi olur, hayat bu, yaşamak gerek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder