18 Haziran 2007 Pazartesi

Agloco nedir? Nasıl üye olunur?

Web'de gezinerek para kazanacağınız bir sistemdir agloco. Bilindiği gibi web'de gezinirken para kazandıracağını söyleyen pek çok site var. Fakat bunların çoğunda para kazanmak çok zor ya da kazandıklarınızı nakite çevirmek imkansız.

Agloco'nun en güvenilir yanı olarak gösterilen ödeme sistemi, daha sistem çalışmaya başlamadan önce şirketler tarafından onaylandı. Bunların arasında google'un olduğunu söylemek yeterli sanırım. Sitedeki 'viewbar' ı indirerek kuruyorsunuz ve oradan gelen reklamlara tıklayarak veya arama kutusundan yararlanarak siteleri geziyorsunuz. Her gezdiğiniz site size gelir olarak geri dönüyor.

Üye olması çok kolay olan agloco aslında bir üyelik zinciri. Her üye olan kişi yaptığı üylerden de para kazanıyor. Bu zincir 5 katman şeklinde devam ediyor. Yani üye yaptığınız kişiler ne kadar çok kazanırsa sizde o kadar çok kazanıyorsunuz. Bu yüzden agloco hakkında olan sitelerdeki link zincirlerine katılmak ve kendi linkinizi bu sitelere kaydetmek zamanla zincirinizi büyütecektir.

Agloco'ya hemen buradan üye olabilir ve kendi zincirinizi başlatabilirsiniz. Bol kazançlı günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder