14 Haziran 2007 Perşembe

Logitech G15 Klavye'nin özellikleri ve resimleri

LCD paneli sayesinde sistem ve oyunlarla ilgili bir çok datayı takip etmek mümkün.Ayrıca oynadıgınız oyunun server ve player bilgilerini lcd ekran’dan takip edebiliyoruz. Gece oyun oynayanlar ve karanlık ortamda çalışanlar için klavyenin 2 kademeden oluşan tüm tuşları mavi ışıkla aydınlatılmış.İsterseniz tamamen kapatabiliyorsunuz.




Oyun hastaları ve uygulama kasanlar icin klavyenin en guzel ozelligi olan G tusları rakiplerinden acık ara ayrılmasına sebep oluyo.18 tane G tuşuna kıyasol veya makro atayabiliyoruz.Toplam da 3 adet M tuşu= 18 adet G tuşunun üstlenebileceği görev sayısını 54’e çıkıyo.İstediğimiz oyun için ayrı profil atayabiliyoruz. Multimedya kontrol panelinden,analog ses ayarı ve Winamp, Media Player, Power DVD , Real Player vs gibi programlara hukmedebiliyoruz. Klavye’ye entegre 2 adet usb cıkısı mevcut.Kablo kirliliği istemeyenler icin birebir ( Gamepad,usb Mouse ) Şu an için tek dezavantajı Q klavye olması,Türkçe dizilime sahip değil.


























2 yorum:

  1. bu klavye gerçekten güzelmiş fiyatını öğrenebilememiz münkün mü yetkili bir kişiden ytl olarak. uygun bulursam satın almak istiyorum.
    bana ulaşmak için: veli_sumbul@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. bn saden hastasıyım bu qlavyenin we onu qullanıorm dehjet bishi ama 170'e patladı arkadaşım!!!!yani fiyatı peq de uygun deilll...ama baba klavye gerçek qlavye yhanni haqqını werio...

    YanıtlaSil