26 Haziran 2007 Salı

Web'in en beğenilen online oyun siteleri

Binlerce belki de milyonlarca oyun sitesinin bulunduğu web gezegeninde online oyun oynamak surf yapmaktan sıkılanlar için ilk çare. Arama sitelerinde oyun kelimesini arattığımızda karşımıza gelen sonuçlar arasında en beğenilenleri gezdik ve bir liste çıkardık. Bu listeyi de yabancı ve türkçe oyun siteleri olmak üzere ikiye ayırdık.

Bu siteleri araştırırken kriterlerimizi; oyun sayısı, orjinallik, oynanabilirlik, sıralama olması, ödül verilmesi ve sitenin kalitesi olarak belirledik. Gezdiğimiz onlarca site arasından 4 yabancı ve 4 türkçe siteyi kriterlerimiz doğrultusunda şu şekilde belirledik:


- Yabancı siteler arasında ön plana çıkan bu site oyunların orjinalliğiyle dikkat çekiyor. Her oyunun sıralamasının bulunduğu sitedeki oyunlar arasında multiplayer oyunlar da bulunuyor.
- Onlarca kategorisiyle kullanıcılarını oyunlara daha çabuk ulaştıran bu sitede ise yüzlerce oyun arasından her çeşit oyunu bulmak mümkün.
- Diğer tavsiye edeceğimiz oyun sitelerine ise buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

- Türkçe oyun siteleri arasından kelime oyunlarına ağırlık veren ve ödüllü oyunlar oynayabileceğiniz bu sitede deşifre oyunu bağımlılık yaratabilir.
- Pek çok oyunun bir araya geldiği, haftanın oyununun seçildiği bu sitede de kategorilere ayrılmış oyunları oynayabilirsiniz.
- Flash oyunlar oynayabileceğiniz bi başka türkçe site olan burası ve buradan da güzel oyunlar oynayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. armorgames i de unutmayalim :D

    YanıtlaSil
  2. armorgames, addicting games, smashingames gibi siteler de eklenebilirdi tabi...onları temsilen babaları olan miniclip var :)

    YanıtlaSil