29 Mayıs 2007 Salı

Online Futbol Menajerlik Oyunu: Hattrick - 1

Dünya üzerinde binlerce oyuncusu bulunan hattrick, zamanını sabahlara kadar harcamak istemeyenlerin çok beyeneceği bir oyun. Tabii futbolu da sevmeniz gerekiyor. Gerçek zamanlı olarak oynanan oyunda her hafta bir lig maçı ve bir hazırlık veya kupa maçı yapabiliyorsunuz.

Oyuna üye olmak çok kolay fakat takımınızın oluşması o kadar kolay olmuyor. Başvurunuzdan belli bir süre sonra takımınız oluşuyor. Bu süre 3 gün ile bir hafta arasında değişebiliyor. Takımınız standart oyuncularla sizin elinize geliyor ve hangi ligde olacağınız tamamen şansa kalıyor. Artık bu takımı üst liglere çıkarmak da size kalıyor. Takımınızı maçlara hazırlamak için de haftada bir iki kere online olmanız yetecek hatta artıcaktır.



Her kümede 8 takımın bulunduğu oyunda her ligde belirli sayıda küme bulunuyor. Buna göre 7. ligde 1024 küme bulunduğunu ele alırsak, 8192 takım sayabiliriz. Diğer ligleri saymıyorum artık oyunun potansiyelini siz düşünün.

Ön bilgiler şimdilik bu kadar yeterli sanırım fakat hattrick için bu kadar yazı yetmez tabiki, ilerleyen günlerde oyunun detayları(antrenman, stadyum, istatistikler, ekonomi vb) hakkındaki yazıları da okuyabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder