29 Mayıs 2007 Salı

Web üzerinden müzik dinleyin

Bilgisayardan müzik dinleyen herkesin mutlaka gezmesi gereken bir siteden bahsedeceğim biraz. Bu siteyi gezmelerini önerdiğim çoğu arkadaşım şu yorumu yaptı: 'Abi ne zamandır aradığım bir parçayı buldum sonunda'.

Türkçe veya yabancı, pop veya rock aradığınız pekçok parçayı bulabileceğiniz imeem de bütün parçaları web üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Tabii önce siteye üye olmanız gerekiyor. Zaten üyelik çok kolay ve bedava. Üye olduktan sonra hemen arama yaparak en sevdiğiniz parçaları buluyorsunuz ve dinlemeye başlıyorsunuz. Dinlediğiniz her parçayı kendi yarattığınız listenize ekliyebiliyorsunuz.

Her parça veya liste için yorum yapılabilen sitede aynı zamanda video ve fotoğraf paylaşımı da bulunuyor. Sitede ilk gezdiğim zamanlarda bütün parçaları mp3 olarak kendi bilgisayarıma kaydetmek aklıma gelmedi değil ama buna hiç gerek yoktu. Çünkü artık internet heryerde ve nereye gidersem gideyim imeem den istediğim her parçayı dinleyebileceğimi biliyorum. Hatta şu anda bile evanescense den my immortal'ın akustik versiyonunu dinliyorum. :)

Tüm webgezginlerine iyi gezintiler, bol müzikli saatler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder