8 Kasım 2007 Perşembe

Haftanın Filmi: Çok Fena (Superbad)

Bu hafta sinemalarımızda gösterime girecek filmler arasında bir komedi filmi olan Çok Fena (Superbad) gülmeyi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Liseden yeni mezun olmakta olan iki gencin hikayesini anlatan filmin yönetmeni Greg Mottola, başrol oyuncuları ise Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera ve Christopher Mintz-Plasse


Çok Fena (Superbad) Imdb sitesinde oldukça iyi kritikler alan ve 8.2 gibi güzel bir not almış. Eleştiri yazan kullanıcılardan biri 'filmin konusunu okuduğumda biraz tereddüt etmiştim filme gitsem mi gitmesem mi diye ama filmi izledikten sonra hayatımda izlediğim en komik film olduğuna karar verdim ve iyi ki gitmişim dedim' diye yazmış.


Filmin hikayesi kısaca şöyle. Saçmalık derecesinde birbirine bağımlı iki arkadaş olan Evan ve Seth farklı üniversitelere gidecekleri için, hayatla ayrı ayrı yüzleşmek zorunda kalırlar. Bu da hayatları boyunca hafızalarına kazınacak o küçük düşürücü gecede, panikle hareket ederek, beğendikleri kızlara yanaşmak için yanlışlarla dolu çabalarının bir hikayesi.

Filmin Künyesi
Puan: IMDB: 8.2
Resmi Web Sitesi: sonypictures
IMDB adresi: Çok Fena (Superbad)
Masaüstü Teması: Tüm Temalar
Poster:
Fragman:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder