8 Kasım 2007 Perşembe

İnternetteki Videoları Tek Tuşla Çevirin ve İndirin

Daha önceki bir yazımda iki ayrı siteden nasıl video çevireceğinizi ve indireceğinizi anlatmıştım. İşte teknolojinin geliştiğinin göstergesi :) diyebiliriz aslında. Şimdi ise sadece tek bir tuşla videonuzu istediğiniz formata çevirebiliyor ve bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

converttube sitesine bulduğunuz videonun url adresini kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve alt taraftaki video dosya formatlarından birini seçiyorsunuz. Gerisi çok basit 'Convert and Download' düğmesine basmak. Site isminin sonundaki 'tube' dan da anlaşılacağı gibi şu anda birtek youtube videolarını çevirip indirebiliyor. Zaten aradığımız her video orada mevcut bu yüzden fazla bir sorun olmasa gerek.


iPod ve Psp'de de çalışan site bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaya kendi adını veriyor. Siz bunu bilgisayarınızda f2 tuşuyla istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz tabi ama dikkat etmeniz gereken isimden sonraki .mpg ya da .mov uzantılarını silmemeniz. Eğer yanlışlıkla sildiyseniz bile, dosyanın adına yine f2 yaparak uzantıyı eklerseniz düzelecektir.

Siteye Bakış ve Değerlendirme

Ana Sayfa: http://converttube.com/
Üyelik: Var ama zorunlu değil
Dil: İngilizce
Kullanılabilirlik: 92/100
Bilgi: 10/100
Yararlılık: 96/100
Dizayn: 65/100
Sayfa Değeri(PageRank): 5/10
Diğer: Youtube dışında diğer sitelerden dosya indirme yapılamaması bir dezavantaj.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder