30 Kasım 2007 Cuma

Ülkemizin Teknoloji Bloglarını Takibe Alın

Bildiğiniz gibi beğendiğimiz blogları günlük ziyaret ederek ya da rss yoluyla takip edebiliyoruz. Takip ettiğimiz bloglarda kendi ilgi alanımızı kapsayan yararlı bloglar oluyor elbette. WebGezegeni'ne gelen linklerden bu konuda çok yararlı olan güzel bir site keşfettim. Eğer teknolojiyi yakından takip etmek istiyorsanız, teknolojik haberlerin ağırlıklı olduğu bloglarda bulunan en beğenilen ve yararlı olan yazıları Takipci sitesinden takip edebilirsiniz.


Şu anda yaklaşık olarak 100 civarında siteyi takip eden Takipci yakın zamanda bu sayıyı daha da arttıracak gibi görünüyor. Sitenin ana sayfasında bulunan konuların başlık ve kısa bir özeti sayesinde yazının içeriği hemen anlaşılabiliyor. Eğer sayfadaki konu sayısı fazla göründüyse, sağ taraftaki etiketlerden istediğinizi tıklayarak bu sayıyı azaltabilirsiniz. Şahsen ben bilmediğim çok güzel blog siteleri keşfettim.

Sade ve amaca yönelik olarak tasarlanmış fayadalı bir site olmuş. Eminim Takipci ileride sadece teknoloji değil, başka kategorilerde de blogları takibe alıcaktır. Tüm emeği geçenleri tebrik ederim, başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder