29 Temmuz 2012 Pazar

Bu Yaz "Touch" Dizisi İzlenir

Bu sezon yepyeni bir dizi koleksiyonumuza katıldı diyebilirim. Efsane dizilerden biri olabilir mi bilinmez ama Touch ilk sezonuyla şimdiden hafızalarda bir iz bıraktı. Rakamlarla arası iyiden öte muhteşem olan Jake Bohm ile ona gözcülük yapan babası Martin Bohm'un hikayesinin anlatıldığı başarılı bir yapım Touch.


Baba rolünde 24 dizisinden tanıdığımız usta aktör Keifer Sutherland'i izlediğimiz dizide oğlunu ise David Mazouz oynuyor. Daha önce de Office ve Criminal Minds gibi dizilerde izlediğimiz Mazouz yaşına göre çok üstün bir oyunculuk sergiliyor.


İlk sezonu 12 bölüm olarak yayınlanan Touch'ın ikinci sezonu 26 Ekim 2012 tarihinde başlıyacak. Tür olarak gizemli bir dizi diyebiliriz. Dizide Keifer Sutherland birçok sahnede ne kadar iyi bir aktör olduğunu kanıtlıyor. Daha ilk bölümden bu performansın diğer bölümlerde daha da üst seviyelere çıkacağı görülüyor.


Ortalama 43 dakika süren bölümlerin ardından finali iki sattlik bir bölümle yapmaları da gerçekten tadından yenmedi. Çok da fazla beklenti içine sokmak istemiyorum sizleri ama bence Touch dizisine bir şans verin ve bu yaz ilk sezonu izleyin.

1 yorum:

  1. Bu diziyi bende hiç kaçırmadan izliyorum hepinize tavsiye ederim.

    YanıtlaSil