5 Temmuz 2012 Perşembe

Web Yolculuğu - 2

İnternet sitelerine küçük bir gezinti yaptığımız yazı serimizde bugün ilk olarak muhteşem fotoğrafların olduğu bir siteye gidiyoruz. Vahşi yaşamdan kaliteli karelerin bir blog yazsında toplamak kolay bir iş değil.


- PeachyGreen sitesi yazarları bu başarılı yazıya imza atmış. Hayvanların doğal hayatından mutlaka görmeniz gereken fotoğraflar için Incredible Wildlife Photography yazısına bakalım.


- Geçen hafta kendinden usb girişi olan şarj edilebilir pillerden bahsetmiştim. Bu sefer şarj aleti direk olarak usb'ye bağlanabilen şarj aletine yine amazon sitesinde rastladım.

 
- Sıcak günler geçirdiğimiz Temmuz ayında sizlere iyi gelebilecek bir yazıya götürüyorum sizi şimdi. İşte dünyanın en büyük havuzu. Şili'nin Algarrabo şehrindeki bu devasa havuz tam 1015m uzunluğunda ve 250 milyon litre su içeriyor.



- Hiç ev yapımı araba gördünüz mü? Hatta ev yapımı Porsche gördünüz mü? Eğer görmediyseniz epicfail sitesindeki ev yapımı porsche yazısına bir göz atalım. İnanılmaz ama gerçekten yapmış adamlar.



- Bir masaüstü resmi de benden olsun. Üstteki muhteşem fotoğraf İzlanda'dan bir şelale. Tıklayıp büyütün ve bilgisayarınıza indirip masaüstü resimleriniz arasına ekleyin derim.


- Birazda ev tasarımı konusunda güzel bir yazı yayınlayan thefabweb sitesine bakalım. Haftanın en iyi 30 oda resminin yer aldığı bu başarılı blog yazısını mutlaka görmelisiniz.

Bu haftaki gezimiz de buraya kadar. Bir başka yolculukta yine web gezegeninin derinliklerine doğru kısa bir gezinti de buluşmak üzere, herkese iyi günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder