25 Temmuz 2012 Çarşamba

Web Yolculuğu - 4

Web dünyasını gezmeye devam ediyoruz. Birbirinden ilginç yazılar arasından sadece birkaç tanesini seçip sizlerle paylaştığım bu yazı dizisinde bu haftada farklı bir geziye çıkıyoruz. Biraz boş zamanınız var ise beş dakikalık bu kısa yolculağa hemen başlayalım...


- İlk olarak Suren Mavelyan adlı profesyonel fotoğraf sanatçısının göz bebeklerimiz ile ilgili ilginç çalışmasına bir göz atalım. Photography Served sitesinde yayınlanan bu muhteşem fotoğfrafların hepsi birbirinden başarılı.



 - İnanılmaz ama gerçek! Böyle bir su kaydırağı olabilir mi? Dünyanın en mükemmel 10 su parkı yazımda yer almadı burası ama bu kadar dik bir kaydırağa en azından bu yazıda yer vermeliyim. Buradan kaymak gerçekten de cesaret ister.



- Bir hayvansever olarak şimdi de sizleri mükemmel hayvan fotoğrafları olan bir yazıya götüreceğim. Beautiful-animals sitesinin bu yazısında daha önce görmediğiniz farklı fotoğraflar görebilirsiniz.



- Yaratıcılık konusunda ara sıra paylaşımlarım oluyor ancak bu sefer üst sınırları zorlayan bir tasarım ile karşı karşıyayız. Eğer duş başlığınız arıza yaptıysa işte çözümü!



- Son olarak da yaratıcı bir internet servisinden bahsedeceğim. Arkadaşlarınız ile aynı anda aynı siteleri birbirinizden uzakta iken gezebileceğiniz bu servisin adı channel.me. Gezdiğimiz sitelerin adresinin önüne channel.me/ yazarak arkadaşımıza gönderebildiğimiz servisin kısa videosu basit kullanımını gayet güzel açıklamış. İzliyoruz...



Bu haftaki gezimiz de buraya kadar. Herkese iyi haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder