18 Temmuz 2012 Çarşamba

Web Yolculuğu - 3

Web üzerinde yayınlanan yazılar, fotoğraflar, videolar ve web sitelerinden oluşan bir başka yolculuğa daha hoşgeldiniz. Farklı tarzları aynı yazıda birleştirme fikri ile yola çıktığımız web yolculuklarımızın üçüncüsüne başlıyoruz...


- Öncelikle çok amaçlı bir koltuğa bakalım. İlk bakışta normal gibi görünen bu koltuk aslında epey marifetli çünkü eşyalarımızı ara kısımlarına sıkıştırabileceğimiz bir sürü bölüm mevcut.


Telefonumuzu, not defterimizi, dosyalarımızı hatta bir demet çiçeği bile koltuğumuza tutturabiliyoruz.


- Şimdi de değişik bir blog yazısını ziyaret edelim. Belki de hiçbir zaman göremeyeceğimiz fotoğraflardan oluşan bir yazı. Etrafımızda olan bazı garip ve ilginç olayların konu alındığı bu yazı oddstuffmagazine sitesinden. Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.



-  Yolculuğumuzu  dünyanın en sevimli hayvanlarının toplandığı bir siteye doğru devam ettirelim. Cute overload sitesine girip de gülümsemeden çıkmanız mümkün değil. Bu güzel sitede kedi ve köpeklerin yanı sıra daha birçok sevimli hayvanın fotoğrafını bulabiliriz.



- Ünlüleri birbirlerine veya başka birilerine benzetmek de son zamanlarda moda oldu. Bu siteler arasından en beğendiğim totally looks like sitesi. Bazı ünlüler birbirlerine o kadar çok benziyorlar ki siz de benim gibi inanamayacaksınız.



- Sokak sanatı modasını eminim duymuşsunuzdur. Çok farklı bir sanat dalı olan bu alanda çalışmak bir hayli zor. Sanatın her yerde yapılabildiğini göstermek adına bende sizlerle internette bulduğum birkaç örneği paylaşmak istiyorum.





Bugünlük de bu kadar, bir sonraki web yolculuğunda görüşmek üzere herkese iyi haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder