24 Temmuz 2012 Salı

Bugün Ne İzlesem: İnanılmaz Örümcek Adam

Örümcek adam serisi yeni bir başlangıc ile karşımızda. İki hafta önce sinemalarımızda oynamaya başlayan film ilk versiyonundan biraz daha farklı. Konu aynı olsa bile birkaç yerdeki profesyonel dokunuşlar filmi daha güzel bir hale getirmiş.


Başrol oyuncusu Andrew Garfield ise örümcek adam rolüne Tobey Mcguire'dan daha çok yakışmış. Kadın başrolde ise ilk filmdeki Kirsten Dunst da gölgede kalmış. Emma Stone, Gwen rolünde gayet başarılıydı.


Filmin 3D olması ilk seansda pek etkili değil ama ikinci seansda spider man ile beraber güzel yolculuklara çıkıyoruz. Eğer sizde örümcek adamla beraber biraz olsun binaların arasında gezinmek istiyorsanız bu filmi kesin olarak 3D olan bir sinemada izleyin.


Yukarıdaki resim ise filmdeki küçük bir değişiklik. Şimdi filmi anlatmayacağım endişelenmeyin. Sadece ön bilginiz olsun diye bu resmi görmenizi istedim. Bir de tabi aşağıdaki resimdeki gibi örümcek adam logosundaki örümceğin de ayakları biraz uzamış ve gövdesi biraz incelmiş gibi görünüyor. Daha iyi olmuş kesinlikle eskisinden daha güzel.


Bu yaz bir sinemaya gitsek diyorsanız bu film iyi bir seçenek olacaktır. İnanılmaz Örümcek Adam toplam 230 milyon dolara mal olmuş. 136 Dakika süren filmin yönetmeni ise Marc Webb. Kendisi "Aşkın 500 Günü" filminin de yönetmeniydi.


Gelin başrol oyuncularımıza filmi izlemeden önce bir de yakından bakalım. Öncelik bayanlarda olduğundan ilk olarak Gwen Stacy rolünde izleyeceğimiz Emma Stone...


Ve Spider-Man yani Peter Parker rolünde Andrew Garfield...


Filmin resmi olarak yayınlanan üç adet hd fragmanı bulunuyor. Bunlardan en sonuncusunu izleyerek bu güzel yapıma gitmeden önce bir fikir elde edebiliriz:



Herkese iyi seyirler, iyi haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder