21 Temmuz 2009 Salı

17 Yeniden (2009) (17 Again)

Bir an olsun yeniden 17 yaşına geri dönmeyi kim istemez ki. Hayatımızda yaptığımız yanlışları düzelterek çok daha güzel bir hayat kurabiliriz belkide. Aynı yanlışları şimdiki aklımız olsa yapmazdık değil mi? Oysa yaş belkide büyük bir değişken olmayabilir. 17 de olsak 35 de olsak sonuç olarak kararları yine aynı kişi, yani biz veriyoruz...

17 Yeniden filmi eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin izleyebileceği bir film. Matthew Perry ve Zac Efron filmde Mike O'Donnell'ın orta yaş ve gençliğini canlandırmış. Klasik bir romantik komedi diyebileceğimiz filmde herkes kendi hayatından bir parça bulabilir. Film vasatın üzerine pek geçmiyor ama biraz gülmek ve yorgun bir günün ardından kafayı dağıtmak için iyi bir seçenek.

Imdb'de 6.4 alan 17 Yeniden, daha çok bayanlardan yüksek puan almış. 3500 adet bayan oyu 7.7 ortalamaya sahip, 5000'den fazla erkek oyu ise 6.1 ortalamada kalmış. Bu istatisik bize erkeklerin filmi beğenmediğini ve daha gerçekçi bir yapım olması gerektiğini anlatıyor. Fakat bunun bir film olduğunu ve konusunun kendine has olduğunu kabul etmek ve buna göre puan vermek gerekir. Bence film 6.9 puanı hak ediyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder