18 Temmuz 2009 Cumartesi

Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs)

Bugün izlediğim 'Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı' animasyon filmi genel olarak başarılı elbette. Yalnız ilk iki filmdeki süreklilik bu sefer pek yakalanamamış gibi. Konuyu kurmak için filmin başlarındaki anlatımlar biraz uzatılmış ama animasyon seviyorsanız bunun pek de önemi yok.

Bir animasyon filminde oyunculuktan konuşamayacağımız için burada önemli olan karakterlere biraz göz atabiliriz. Önceki bölümlerden de bildiğimiz Sid, Diego, Ellie ve Manny bu bölümde de filmin baş kahramanları. Bu karakterlere ek olarak da Buck eklenmiş. Buck'ın filme girişiyle birlikte aksiyon da artıyor zaten.

Konu biraz boş gelebilir ilk başlarda ama Buz Devri 3 zevkli bir film. Filmin her dakikası yüzünüz gülümsüyor ve salondan mutlu olarak çıkıyorsunuz. Önemli olan da bu zaten: Güzel vakit geçirmek.

Imdb puanı bana biraz abartılı geldi. 7.6 ortalama oy verilmiş şu ana kadar. Ama bence bu puan ilerliyen günlerde giderek düşecektir. Genel kriterleri değerlendirildiğinde bence bu puan 7.0 veya 6.9'a gelebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder