24 Temmuz 2009 Cuma

Yabancı Sitelerden Binlerce Absürd Resim

Biraz da gülelim arkadaşlar hep teknoloji, sinema, internet haberlerini okumaktan arada insan sıkılabiliyor gerçekten. Aslında iş yerindeki ciddi ortamdan bir an uzaklaşıyım ve bilgisayarımdaki eski resimlere bakıyım derken birkaç absürd resimle günüm çok güzelleşti. Birdenbire kendimi yabancı sitelerde absürd resimler ararken buldum.

Neden yabancı siteler diyeceksiniz belkide ama siteleri gezince nedenini sizde anlıyacaksınız. Burada anahtar bir kelime var, yani önemli olan bu anahtar kelimede belirtilen o anı yakalamak :)

İlk olarak absürd resimler konusunda geniş bir koleksiyon yapmış olan pictureisunrelated'e bir göz atalım. Eminim buradaki her resimde kahkaha atıcaksınız. Pictureisunrelated şubat ayından beri yayında olan bir blog sitesi olmasına rağmen gayet başarılı bir site olmuş.

Pyzam ise komik resimlerin toplandığı bir site ama absürd resimler kategorisi bir harika doğrusu. Her gün yeni resimlerin eklendiği siteyi gülmek isteyenler günlük olarak takip edebilir.

'Gülmeye devam bunlar yetmez' diyorsanız o zaman photobucket sitesine gidiyoruz. Resimle ilgilenenler bilir photobucket çok ünlü bir sitedir aslında. Kullanıcıların resim yükleyebildiği bu sitenin absürd bölümü de elbette dolu dolu.

Resimleri tek tek gezmek de değişik bir sunum. Bunu solastyear sitesindeki yaklaşık 400 resime teker teker tıklayarak yapabilirsiniz. İlk bakışta çok uzun bir iş gibi gelebilir ama sade bir site olduğundan resimler hızlı bir şekilde yükleniyor.

Son olarak yine popüler bir siteye gidelim. Current sitesinin absürd resimleri de görülmeye değer doğrusu. Bu ilginç ve komik resimlerden burada da yüzlerce bulabiliriz.

Bir resim de benden olsun... ne yapıyor bunlar böyle :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder